Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW | @
 

5 botigues d’Olot que tornen bojos als pares

Nobale Slow Fashion

By Noni Barea

FOTOS NOBALE.NET

Es diu Noni Barea, és dissenyadora, patronista i cosidora, i és una persona feliç treballant en el que més li agrada!

És amant de l’estil nòrdic i japonès i, temporada rere temporada, proposa col·leccions de patrons únics, impregnats de color i amb estil propi.

Diu que fa roba de bebé pensada per abraçar, mossegar, petonejar. Roba de nen pensada per saltar, córrer, riure, jugar. Roba de dona pensada per somriure, acompanyar, descobrir, aprendre.

Andròmines

Un altell de joguines educatives

Us imagineu entrar en una botiga de joguines bonica i no poder para de mirar i mirar i que de sobte, us entressin moltes ganes de jugar?

Doncs aquesta botiga és Andròmines i està al Carrer del Sastres, al nucli antic d’Olot! Amb joguines de fusta, de cartró, de roba… Joguines de sempre, joguines educatives en una botiga que si hi aneu, segur que no us deixarà indiferent!

I és que com diuen la Carme i la Dolors, jugar i jugar sense parar no té edat!!! 😉

FOTO TIME OUT BCN

El Blauet

Una botiga de moda infantil i puriecultura al servei dels pares

FOTO ACOLOT

Podríem dir que El Blauet és una d’aquelles botigues que tots els pares, i futurs pares i mares, voldríem tenir al costat de casa. I és que són especialista en llistes de naixements, per facilitar-ho tot als pares, ajudant-los i assessorant-los en tot moment!

Al Blauet, al nucli comercial d’Olot, hi trobareu una robeta de bebé preciosa i productes únics per a cistelles de naixement, a més de mobiliari infantil, cotxets i complements de passeig per als bebés!

Eureka kids

Una botiga que aposta per l'educació a través de l'entreteniment

A Eurekakids només hi trobareu productes originals i de primera qualitat, seleccionats un a un per a fomentar el coneixement dels vostres fills amb un valor pedagògic, lúdic i estètic.

Hi predominent els jocs fets amb materials nobles i molt bonis que només de veure’ls, us en  quedareu enamorats! I és que jugar no només és una forma d’entretenir-se. És també una manera aprendre!

FOTO VIA andròmines

kiddy’s class

Una botiga perquè els més petits vagin a la última moda!

FOTO ZARA

Està al bell mig d’Olot, a tocar de la plaça Clarà, i s’hi poden vestir des dels més recents nascuts fins als adolescents de 14 anys!

Hi trobareu roba còmode i versàtil amb dissenys més que actuals i preus econòmics!

Una botiga on és difícil passar-hi pel seu davant i no entrar-hi!

Share Post