Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW

UNA FIRA QUE PRESTIGIA L’EMBOTIT I EL SEU PRODUCTOR!

Com molts ja sabreu, tant els productes agroalimentaris com els seus productors són una característica important de la comarca de la Garrotxa.

I és que la Fira de l’Embotit és un dels esdeveniments enogastronòmics més esperats de l’any a Olot tant pels productors locals, que a través de la Fira exposen i posen a la venda els seus productes, com pels visitants, que descobreixen les meravelles que els productors exposen, degusten i compren els productes.

La Fira de l’Embotit es fa el mes de març al centre de la ciutat, al passeig d’en Blai (anomenat també pels Olotins i Olotines El Firal) i reuneix més de 70 parades d’alimentació! És una Fira que aposta decididament, pels productes d’elaboració pròpia: embotits, formatges i cerveses.

A més a més, i per un programa complementari, les associacions i col·lectius relacionats amb aquest producte hi participen ben activament amb demostracions de cuina, de la mà del col·lectiu Cuina Volcànica, amb un concurs d’embotits casolans, amb una demostració de l’especejament del porc a càrrec de l’Associació de placers del Mercat d’Olot

Dos dies amb propostes lúdiques i enogastronòmiques, amb l’objectiu de prestigiar els productes i els seus productors!

La Fira de l’Embotit en imatges

INFO SOBRE LA FIRA

Horari: De 10 h a 20 h.

Tipus d’entrada: Gratuïta.

Lloc: El Firal

Info per expositors: Seguir aquest enllaç.

Històric de Fires

Cartells i programacions

Històric de Fires

Cartells i programacions