Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW | @

MÉS DE 200 ACTIVITATS PER A GAUDIR D’OLOT A L’ESTIU! ESTEU A PUNT?

Durant tot l’estiu l’agenda de la Cua del Drac us convida a gaudir d’activitats molt diverses, per a tots els públics i per a totes les edats.

 

Propostes festives, gastronòmiques, culturals, comercials i de descoberta de l’entorn, la majoria a l’aire lliure i pensades tant per al públic local com per als visitants. Hi trobareu activitats programades cada dia.

Gaudiu d’Olot, del centre i dels voltants. Escolteu música en espais exclusius, viviu les festes de barri, descobriu els Museus d’Olot i gaudiu de les cançons de sempre, d’un bon arròs al costat del riu, de les curses d’orientació per conèixer altres espais de la ciutat, dels assaigs castellers i de moltes activitats més!

 

La Cua del Drac us espera aquest estiu a Olot!

INFORMEU-VOS DE FORMA SETMANAL A TRAVÉS DEL WHATSAPP

#descobreixOlot_CUADELDRAC

1. Des del teu mòbil, fes clic al botó de més avall i se t’obrirà una conversa de Whatsapp amb DESCOBREIX OLOT-CUA DEL DRAC

2. Veuràs que les paraules DESCOBREIXOLOT-CUADELDRAC ha estat escrita per tu. Només has de fer clic a ‘Enviar’.

3. Rebràs un missatge automàtic de benvinguda. Voldrà dir que el procés de subscripció s’ha fet correctament. És molt important que guardis el telèfon com a contacte per continuar rebent missatges de la CUA DEL DRAC.

UNEIX-T'HI!

LA CUA DEL DRAC EN IMATGES