Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
SER D'OLOT TÉ PREMI

Últims dies per gastar els 50 € als establiments d'Olot inclosos al Garrotxa Approp!

_

Si tens el val de 50 € de la campanya i encara no te l’has gastat, recorda que tens fins el 12 de desembre per fer-ho als establiments d’Olot inclosos al Garrotxa Approp! No deixis que et caduqui! 

_
Descarregar l'app Garrotxa Approp

 Descobreix els establiments d’Olot adherits a l’aplicació! ☟

ACTIVITATS

CORRIOL SERVEIS EDUCATIUS

EDUCART, SERVEIS EDUCATIUS I CULTURALS

ALLOTJAMENTS

EL JARDINET DE SANT ESTEVE

HOTEL LA PERLA

COMERÇOS / SERVEIS

ALIMENTACIÓ

5 TITIUS
CAN BATET
CAN MORERA PRODUCTES NATURALS
CARNS I EMBOTITS JORDI VILARRASSA
EL RACÓ DE LA LLUM
FERRER XOCOLATA - PASTISSERIA FERRER
LA VINOTECA
PORCS CASOLANS COROMINAS
SPORTS LIFE NUTRITION OLOT
FLECA REBULL SENSE GLUTEN CAFETERIA

LLAR I ESTUDI

BAZAR CANARIAS OLOT
ECOLIDER OLOT
LLIBRERIA PLANELLA
FONTFREDA PINTURES (BOTIGA SOLFA)
FONTFREDA PINTURES (DROGUERIA)
FONTFREDA PINTURES (BELLES ARTS)
MAGATZEMS OLOT
MANXA BRICOLATGE I LLAR
TWITTINK

MODA I COMPLEMENTS

ALAIN AFFLELOU
ATURA'T
AUDIOLOT
AURA
BASE: FONT ESPORTS
BENETTON OLOT
BITXO
BLAUET
BONICA VINTAGE
CALÇATS MORATÓ
CALÇATS ROVIRA
CASA BALDIRET
CRISTINA PUJOLRÀS JOIES
EDA GALLERY
EL MALETÍ
ELS PITIUS
ESPRIT
FLUVIÀ ÒPTICS
FONS D'ARMARI
FONT
I_BOTIGA OFICINA TURISME OLOT
JOIERIA PLANA
LA CASA BLAVA
LA MODA BY FLORA
LA SABATA CALÇATS
LEVI'S OLOT
MALORY
MANGO OLOT
NO RES
ORLY CASUAL
TOT MODA MAITE I ANNA
VISTAOPTICA
XALOC PERFUMERIES
YOUNGSTER

SERVEIS

ESTACIÓ DE SERVEIS PREMIRA
LEEKSONFILMS
ONBROK ASSEGURANCES
PERRUQUERIA MD TENDÈNCIES I DISSENY
ZEBA PRODUCCIONS
GRÀFIC ROLL CREATIUS

RESTAURANTS

B-CREK CLARÀ

B-CREK SOLFA

FRATELLI BRETELLA PIZZERIA

HOSTAL DEL SOL

HOSTAL DELS OSSOS

LA BRASERA

LA PERLA

LA QUINTA JUSTA

LA VINOTECA

RESTAURANT RAMON

ZIG ZAG CAFÈ

UMAMI

garrotxa approp ios
garrotxa approp android

3.000 vals de 50 €

Més de 70 establiments d'Olot on poder-los gastar a través Garrotxa Approp

Objectiu: reactivar l’activitat comercial i d’hostaleria d’Olot

Donada l’evolució i l’impacte de la pandèmia generada per la Covid-19 i amb l’objectiu de reactivar l’activitat comercial i d’hostaleria d’Olot, motivant els ciutadans d’Olot a comprar als establiments de la ciutat, l’Ajuntament d’Olot impulsa la campanya Olot+50.

Olot +50 consisteix a donar un xec de 50 € als ciutadans empadronats a Olot que facin una despesa prèvia de 50 € als negocis del Garrotxa Approp. Els 50 € de regal es poden gastar només als establiments d’Olot adherits a l’app. La campanya té una durada de 4 mesos, des del 29 de maig al 26 de setembre. Hi ha 3.000 vals de 50 € per als olotins i les olotines que apostin pel consum local i de proximitat!

_

1. Els beneficiaris de la campanya són els residents a Olot i majors d’edat en el moment d’inici de la campanya, empadronats a Olot el 31 de desembre de 2020, que tinguin el NIF entrat a l’aplicació Garrotxa Approp.
2. Han de fer una despesa mínima inicial de 50 €, en una compra o en diverses, en establiments adherits a la plataforma Garrotxa Approp.
3. Un cop validat el NIF, l’aplicació enviarà un missatge a l’usuari per informar que ha rebut un ingrés de 50 €. Aquest ingrés es podrà identificar en una pestanya a banda de l’aplicació, només es podrà gastar en establiments d’Olot adherits al Garrotxa Approp i tindrà temps fins a la finalització de la campanya (26 de setembre 2021).
4. Cada usuari tindrà dret a un únic val regal de 50 €.
5. La campanya tindrà una durada de quatre mesos, termini durant el qual s’haurà de fer la primera despesa mínima de 50 € i gastar el val regal de 50 € extres.
6. Els usuaris que participin a la campanya n’acceptaran els Termes i condicions de funcionament.
Termes i condicions Campanya +50

TERMES I CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ CAMPANYA OLOT+50

L’Ajuntament d’Olot té entre les seves funcions impulsar accions dirigides a la promoció de la ciutat, procurar el desenvolupament econòmic de la ciutat, i donar suport i coordinar esforços de tots aquells sectors i entitats compromesos en la promoció de la ciutat.

Arran de la crisi generada per la Covid-19, l’Ajuntament d’Olot juntament amb el Consell Comarcal de la Garrotxa han impulsat la implementació d’un Pla de reactivació econòmica d’Olot i la Garrotxa. El Pla consta de diverses línies d’actuació una de les quals està dirigida a fomentar la compra de proximitat. 

Amb la mateixa finalitat l’Associació per al foment del consum local de la Garrotxa formada per l’Associació de Comerciants d’Olot, Turisme Garrotxa, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i l’Associació de Placers d’Olot, és l’encarregada de gestionar el projecte Garrotxa Approp, una aplicació que permet als compradors acumular un percentatge de les compres fetes als establiments locals adherits al projecte i utilitzar-los en properes compres en la mateixa xarxa d’establiments. És a dir, que funciona com una targeta de fidelització i moneda local a la vegada que té efectes multiplicadors.

Donada l’evolució i impacte de la pandèmia en el moment actual l’Ajuntament d’Olot vol impulsar una campanya específica per a Olot, anomenada Olot+50, en el marc del projecte Garrotxa Approp. L’objectiu és reactivar l’activitat comercial i d’hostaleria d’Olot, motivant els ciutadans d’Olot a comprar als establiments de la ciutat.

Olot +50 consisteix a donar un xec de 50 € als ciutadans empadronats a Olot que facin una despesa prèvia de 50 € (durant un període determinat) als negocis que estiguin al Garrotxa Approp. Aquest 50 euros addicionals es podran gastar també durant un període determinat només als establiments d’Olot adherits al Garrotxa Approp. D’aquesta manera, l’Ajuntament d’Olot vol obtenir un impacte mínim de 300.000 € per als establiments de la ciutat a través de l’aportació de vals per als olotins i olotines que apostin pel consum local i de proximitat. 

BASES DE PARTICIPACIÓ I REQUISITS

Qui són els beneficiaris de la campanya?

Poden participar-hi els residents a Olot i majors d’edat en el moment d’inici de la campanya, empadronats a Olot el 31 de desembre de 2020, que tinguin el NIF entrat a l’aplicació Garrotxa Approp.

Com funciona la campanya?

  1. Els beneficiaris han de tenir descarregada l’aplicació Garrotxa Approp (www.garrotxaapprop.cat
  2. Els beneficiaris han de fer una despesa mínima inicial de 50 € en establiments adherits a la plataforma Garrotxa Approp.  
  3. Quan els beneficiaris hagin acumulat 50 € o més que poden gastar a qualsevol dels establiments adherits a la plataforma Garrotxa Approp en una compra o en diverses rebran un missatge a l’aplicació que els informarà que han rebut un ingrés de 50 € que podran gastar en establiments d’Olot adherits al Garrotxa Approp. 
  4. Totes les compres que es realitzin a través de l’aplicació acumularan el 5% de descompte de l’import totat, tal com estableixen les condicions generals del projecte Garrotxa Approp.
  5. Cada beneficiari tindrà dret a un únic val regal de 50 €.
  6. La campanya finalitzarà el 12 de desembre, moment que s’haurà d’haver realitzat la primera despesa mínima de 50 € i també haver gastat el val regal de 50 € extres. Un cop s’hagi exhaurit el termini, els euros que no s’hagin gastat dels vals regals quedaran cancel·lats i els beneficiaris no tindran dret a utilitzar-los ni a reclamar-ne l’import en efectiu.
  7. Es posaran a disposició de la campanya un màxim de 3.000 vals de 50 €. Quan s’hagin lliurat els 3.000 vals, encara que no hagi finalitzat la campanya (12 de desembre de 2021) i/o malgrat els usuaris compleixin els requisits en els tres primers punts, no tindran dret al val regal. 

INFORMACIÓ SOBRE EL TRACTAMENT DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

La titularitat de l’aplicació Garrotxa Approp correspon a DinàmiG (Agència d'Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa) i l’Ajuntament d’Olot n’és el titular de les dades. 

L’Associació per al foment del consum local de la Garrotxa té amb relació a aquesta campanya la condició de tercer encarregat del tractament de dades de caràcter personal. Per tant, s’ajustarà la seva actuació en aquest àmbit a la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i garantia dels drets digitals, i al Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE (RGPD).

Es pot consultar la política de privacitat a http://www.garrotxaapprop.cat/politica-privacitat