Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW

Olot.shopping, les millors ofertes de les botigues d’Olot, en línia.

El 15 de maig a partir de les 8 del vespre i durant 24 hores, més de 1.500 productes de 50 comerços d’Olot a un sol clic!

Olot.shopping

Objectiu: visualitzar i realçar el comerç local i de proximitat.

Amb l’objectiu de visualitzar i realçar el comerç local i de proximitat enmig de la situació d’alarma i crisi per la COVID-19, l’Associació de Comerciants d’Olot conjuntament amb l’Ajuntament d’Olot (a través de DinàmiG), el suport de l’empresa Volcànic Internet i la col·laboració del Mercat d’Olot han sumat esforços per crear i organitzar l’Olot.Shopping, un esdeveniment comercial únic i inèdit a Catalunya que es portarà a terme durant 24 hores des del divendres 15 de maig a les 8 del vespre fins a les 8 del vespre del dissabte 16 de maig.

24 hores de compres online a les botigues i placers d’Olot.

Durant aquestes 24 hores, tothom qui ho desitgi podrà accedir a la plataforma en línia www.olot.shopping creada per Volcànic Internet especialment per aquesta ocasió i que permetrà adquirir tots aquells productes de temporada dels comerços associats a l’ACO i al Mercat d’Olot amb ofertes i descomptes.

Els interessats podran fer cerca dels productes per categoria, producte o establiment. A més, aquesta plataforma disposarà d’una sola passarel·la de pagament perquè els compradors només hagin de fer un sol abonament agrupat, agilitzant així les seves compres. Al mateix temps, els compradors es beneficiaran de la possibilitat d’adquirir productes variats des de roba, calçat, comestibles… de 50 establiments a preus especials. Pel lliurament de la compra es podrà elegir entre la recollida a la botiga o l’entrega a domicili que a la Garrotxa serà gratuït i a la resta de Catalunya tindrà un cost de 6 euros per enviament.

No hi faltaran ni els xecs ni els vals regals!

Paral·lelament, durant l’acció s’ha previst la compra de xecs regal de 50 € +20%. Aquesta opció suposa que un comprador pot decidir comprar un xec de 50 € en una botiga de la campanya i quan vagi a l’establiment de forma presencial podrà fer una compra per valor de 60 euros (el 20% més del preu del xec).

A més, entre tots els compradors de la campanya se sortejaran 10 vals de 50 euros cadascun per poder gastar en els restaurants d’Olot associats a l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa quan el procés de desescalada ho permeti.

COMERÇOS QUE PARTICIPEN A L’OLOT.SHOPPING:

Base: Font Esports

Telyco Olot (Movistar)

ORLY

Fluvià Òptics

Aturat

Puigferrer

Can Vallès

Cal marxant

Youngster

Mango Olot

Levi’s Olot

Benetton Olot

Twittink

Ecolider Olot

Magatzems Olot

NordFarma Parafarmàcia

Tot moda Maite i Anna

La Casa Blava

Els Pitius

Xaloc

L’Esquirol

Esprit Olot

Ràdio Coderch

Cristina Pujolràs Joies

La Moda by Flora

Joieria Plana

El Maletí

Morera productes naturals

Oficina Turisme d’Olot

Calçats Rovira

Orquídia

Indumentaria

Fons d’Armari

Nana Meguri Alqvimia

Òptica La General d’Olot

Sports Live Nutrition

Peacok

Calçats Morató

Farmàcia Bruna Corominas Faja

Casa Baldiret

no-RES

ORLY popup