Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

Olotx2: preparats per viure un cap de setmana al dooble?

Si teniu ganes de dormir, menjar, comprar i viure al dooble de les millors experiències turístiques de la Garrotxa, del 22 al 24 de febrer no us podeu perdre l’Olotx2!

Un cap de setmana a Olot per gaudir al doble de tot! Ofertes 2×1, descomptes i moltes activitats programades per viure i descobrir Olot.

www.olotx2.cat

DORM X2

2×1 en allotjament a Olot o a la Garrotxa: en hotels, en pensions, en fondes, en cases rurals, en allotjaments turístics, en càmpings o en ases de colònies. 2 nits al preu d’una o una nit al 50%!

I és que 35 establiments de la Garrotxa us proposen dormir a Olot aquest cap de setmana de febrer d’Olotx2 amb aquesta promoció que fan, de caràcter exclusiva anualment, i aquesta ja és la 5ª edició.

Estigueu atents i no badeu que alguns d’ells ja estan penjat el cartell de COMPLET!!!

MENJA X2

Ni més ni menys que 40, són el total de bars i restaurants d’Olot i la Garrotxa que us tenen preparats uns menús especials per gaudir-los al 2×1! És important saber que les places són limitades, que cal fer reserva prèvia i que no es poden fer reserves per a grups superiors a les 10 persones!

Ah! i no ens oblidem de les tapes, esmorzars i entreteniments que també es sumen a la campanya fent propostes ben atractives pels matins, migdies i tardes  del cap de setmana de l’Olotx2!

VIU X2

Durant el cap de setmana de l’Olotx2 podreu aprofitar per viure experiències singulars a diferents espais i establiments de la Garrotxa!

Algunes al 2×1 i d’altres de gratuïtes, algunes en granges i d’altres als volcans, algunes actives i d’altres passives… però totes excepcionals!

Visites guiades, música en directe, espectacles teatrals, rutes a la natura… Som-hi?

www.olotx2.cat
Share Post