Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

Concurs de fotografia #OlotEnEssència2024

Després d’anys passant pels carrerons de la ciutat, fixant-te en façanes modernistes úniques o observant de prop tots els gustos i colors d’Olot, estem segurs i segures que tens una foto preferida, una d’aquestes que sents que capta l’essència olotina i autèntica.

Volem veure el teu racó d’Olot preferit, la llum del crepuscle des d’un indret únic de la ciutat, el teu plat garrotxí favorit… deixa anar la teva part més creativa i poètica sense límits, acceptem qualsevol imatge destacable de la ciutat, de la seva gent, de la seva essència!

Participa en el concurs de fotografia d’Olot mostrant el teu racó preferit i guanya uns dels premis #OlotEnEssència2024!

A continuació t’expliquem com!

Com pots participar?

Participa en només 4 passos:

  1. Penja la imatge a Instagram amb el hashtag #OlotEnEssència2024.
  2. Acompanya la teva imatge amb un text que formi part de la teva obra creativa, cal que indiquis el lloc i carrer on has fet la fotografia.
  3. Segueix i etiqueta al perfil @descobreixolot.
  4. Omple i envia el formulari de participació.
  5. Concurs obert del 25 de març al 5 de maig del 2024.

Condicions per participar al #OlotEnEssència2024

Perfils a seguir i hashtags a utilitzar

Per a participar cal que pengis la imatge a Instagram amb el hashtag #OlotEnEssència2024.

Cal que segueixis i etiquetis el perfil @descobreixolot a la imatge que pengis entre el 25 de març i el 5 de maig de 2024.

 

Sobre la fotografia

La fotografia pot haver-se fet en qualsevol moment, però la publicació a Instagram ha de ser posterior a la publicació d’aquestes bases i abans de la data límit.

Sobre la creativitat: pots editar la foto digitalment, fer-la amb el mòbil o una càmera professional, posar-hi filtres… el que tu creguis que la farà més especial! Quedaran excloses del concurs les imatges generades amb IA.

No oblidis que el text que acompanyarà la imatge forma part de la teva obra creativa, així que també serà valorat pel jurat a l’hora d’escollir els premiats/des. També caldrà que posis el carrer o lloc on has fet la fotografia.

 

El formulari de participació

Omple aquest formulari per cada participació que realitzis. Si participes amb 3 fotografies, has d’omplir 3 formularis. Cada fotografia ha de ser un post? o en poden penjar vàries en un carrussel?

Pots participar amb tantes fotos com vulguis, només caldrà que omplis aquest formulari per cada imatge que presentis.

Si tens 16 anys o més pots participar al concurs, independentment d’on siguis.

No cal ser olotí o olotina per participar-hi!

 

Important!

És recomanable que el teu compte sigui PÚBLIC (si és privat no podrem veure la teva imatge, i ens hauràs d’enviar en el formulari una captura de pantalla conforme l’has penjada).

Carrusels o vàries fotos en una mateixa publicació: Només participarà la primera de les fotografies. Cada participació és la primera fotografia que es veu en el teu mur.

No s’admeten fotos enviades per missatges privats ni per stories d’Instagram.

El Jurat

El jurat estarà compost per varis membres de diferents entitats relacionades amb l’art i la cultura d’Olot, aquest serà l’encarregat de determinar les obres guanyadores.

Quins són els premis?

1r premi.
Un val de 300 € per gastar a través de l’app Garrotxa Approp.

2n premi.
Un val de 200 € per gastar a través de l’app Garrotxa Approp.

3r premi.
Un val de 100 € per gastar a través de l’app Garrotxa Approp.

 

El Garrotxa Approp és una app gratuïta de foment del consum local de la comarca on hi ha més de 100 establiments adherits entre restaurants, activitats d’oci i cultura, allotjaments, comerços i serveis de la Garrotxa. El premi tindrà una caducitat de 6 mesos i no serà bescanviable per l’import en efectiu.

Una persona no podrà guanyar més d’un premi. El jurat pot declarar deserts els premis, si ho estima adient.

Es contactarà a la persona guanyadora a través del correu electrònic facilitat en el formulari d’inscripció al concurs. Cap altra via de contacte serà vàlida per obtenir el premi.

Bases del Concurs #OlotEnEssència2024

El DescobreixOlot es reserva el dret a exhibir els treballs participants i a allotjar-los electrònicament de manera temporal o indefinida en alguna plataforma o xarxa social pròpia, així com per a utilitzar-los en materials promocionals, en qualsevol dels canals de comunicació de què disposa (web, xarxes socials, butlletí electrònic…).

La inscripció al concurs és totalment gratuïta i es farà en línia a través d’aquest formulari.

Cada participant es fa responsable que el contingut de les seves obres respecta els drets de propietat vigents, així com que compleix les disposicions legals exposades en el nostre Codi Civil i penal. El certamen no es fa en cap cas responsable del contingut de les obres del concurs.

La participació en el concurs implica l’acceptació de tots els apartats d’aquestes bases, així com la resolució, per part de l’organització, de qualsevol qüestió no prevista.

Qualsevol dubte respecte a aquestes bases o les formes de participació en el certamen es pot resoldre enviant un correu a hola@descobreixolot.cat

INFORMACIÓ SOBRE EL TRACTAMENT DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

Pots consultar la Política de Privacitat aquí.

Anima’t a capturar l’essència d’Olot! Sigui que sigui el teu racó preferit, el teu moment o lloc, comparteix-ho amb nosaltres. Participa en el concurs de fotografia i guanya uns dels premis #OlotEnEssència2024.

La ciutat i la seva essència esperen ser capturades per la teva mirada creativa. 

Segueix @DescobreixOlot a Instagram

Share Post