Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!

Olot, capital del Pessebre.

Olot, temps de Nadal!

Quan arriba el desembre congelaaaaaaat i i les xemeneies treuen fum, fum fuuuum és quan hem de sortir de casa, anar a buscar el tió ,tió caga torrooooó i preparar-ho tot per la rebuda del nen ros i blanquet, ros i blanqueeet.

I és pel Pont de la Puríssim quan a al centre de la ciutat d’Olot s’hi celebra la Fira del Pessebre. S’hi troben tot tipus de productes relacionats amb la figura del pessebre de qualitat, i també, regals i decoracions de nadal: arbres, tions, pessebres, torrons, …!

La Fira, que decora de Nadal els carrers del nucli antic d’Olot, està acompanyada d’un mercat d’artesania amb una acurada selecció de productes naturals i de qualitat que són elaborats de forma artesanal!

Descarregar programa 2018/19

Què fer a la Fira?

1. Passejar pel Mercat de Nadal

I és durant el Pont de la Puríssim que els carrers del nucli antic d’Olot (c.Ferrarons, c.Bellaire, Pl.Pia Almoina, c.Alfons V) hi trobareu tota mena de productes nadalencs. Queè serien les festes de Nadal sense avets, tions, pessebres, poseties, torrons, neules i llums de Nadal?

2. Fer les compres de Nadal al Mercat km.0

Si els que busqueu per regalar és un regal úni i especial, aquest és el vostre Mercat! A la plaça Major és on trobareu els artesans locals i empreses i botigues d’Olot i la comarca que us vendran els seus millors productes per un regal escial de Nadal!

Per Nadal compra a la Garrotxa, compra a casa.

3. Fira del Pessebre

Vosaltres també feu el pessebre durant el Pont de la Puríssima? Doncs si us falten figures boniques, xais, bous, ànecs, mules, casetes de fuesta, fonts o ponts tradicionals, un munt d’artesant pressebristes de qualitat us esperaran a la Fira del Pessebre que trobareu al carrer de Sant Esteve.

4. Activitats de Nadal!

Pel pont de la Puríssima anar del carrer Major a la plaça del Carme serà tot un entreteniment! Al llarg de tot el carrer hi trobareu botigues d’artesania i embotits i a la plaça del Carme, una carpa d’activitats amb tallers i espectacles per a tota la família!

La Fira en imatges

Històric de Fires

Cartell i programacions