Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW | @

Malauradament, com a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19, aquest any no es celebrarà la Fira de Sant Lluc d’Olot.

Per tant, i amb més ganes que mai, ens veiem a la Fira de Sant Lluc del 2021 que serà el 16 i 17 d’octubre.

Gràcies a tot@s per la vostra comprensió.

A POCS LLOCS TROBAREU FIRES AMB MÉS DE 700 ANYS D’HISTÒRIA!

I, és entrada la tardor, quan arriba la Fira de Sant Lluc Olot, la fira amb més història de la ciutat! Data de l’any 1315 i el seu origen va ser la ramaderia, vinculada als moviments transhumants dels ramats.

La Fira, que té lloc el cap de setmana més proper a Sant Lluc que és el 18 d’octubre, patró dels pintors. Aquest any la Fira de Sant Lluc Olot es celebra el dissabte 19 i el diumenge 20 d’octubre.

A dia d’avui, és una fira de caràcter multisectorial i es celebra al centre d’Olot, amb diferents espais firals. Aquesta Fira acull la Fira ramadera, el Mercat d’artesania, el Mercat d’Andròmines, la Fira del Dibuixl’espai Tastajocs, la Fira del vehicle d’ocasió, el Mercat de roba…entre altres.

També, s’hi compten més de 90 activitats complementàries a la fira com la Trobada de puntaries, el concert familiar del dissabte el matí o les activitats incloses dins la Fira del Dibuix.

I, un dels espais més tradicionals,  n’és la Fira ramadera que estarà exposada durant els dos dies. En aquest espai s’hi podrà veure mostres d’animals com ovelles, gallines, vedells i cavalls provinents d’explotacions ramaderes de la comarca de la Garrotxa i comarques veïnes. Explotacions on les transaccions dels ramaders continuen encara amb la perseverança que se’ls atribueix històricament.

Fira Ramadera

Fira del Dibuix / Olot Dibuixa

Articles Relacionats

Històric de Fires

Cartells i programacions

Fira Sant Lluc Olot