Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW

El desembre a Olot és temps de Nadal!

Aquest 2022 ve carregat d’espectacles familiars, mercats, pessebres, la pista de gel, cantades de nadales i moltes més activitats plenes d’il·lusió i tradició. Feu un cop d’ull, més avall, a la programació d’Olot, temps de Nadal.

Del 2 al 4 de gener podreu visitar el Campament reial, i el 5 hi haurà l’esperada Cavalcada de Reis pel centre de la ciutat! Abans, no hi faltarà la Cagada del tió, aquest any reconvertida en un format ben original, i els casals de Nadal per als més petits.

Us animem a participar en les activitats d’aquest desembre i gener a Olot, que s’engloben en dos grans esdeveniments: la Fira del Pessebre (del 3 al 6 de desembre) i l’Olot, temps de Nadal (del 25 de novembre al 8 de gener).

A la Fira del Pessebre, del 3 al 6 de desembre, hi podreu trobar figuretes per al pessebre, arbres de Nadal i altres decoracions. També hi descobrireu articles de km. 0 i productes d’artesania, així com un programa d’activitats complementàries ple de música i jocs.

Esteu a punt? Bon Olot Temps de Nadal!

Descarrega't el programa

DESEMBRE 2022

GENER 2023

ALTRES ACTIVITATS

EXPOSICIONS I PESSEBRES

Volem adreçar el nostre agraïment a totes les persones i entitats públiques i privades que fan possible la programació l'Olot Temps de Nadal

Moltes gràcies per ser-hi!

I a més a més...

whatsapp-black

INFORMA’T SETMANALMENT A TRAVÉS DE WHATSAPP

1. Des del mòbil, fes clic al botó de més avall i se t’obrirà una conversa de Whatsapp amb DESCOBREIX OLOT

2. Fés clic a “ENVIAR” a les paraules que veuràs escrites: DESCOBREIXOLOT.

3. Rebràs un missatge automàtic de benvinguda. Voldrà dir que el procés de subscripció s’ha fet correctament. És molt important que guardis el telèfon com a contacte per continuar rebent les millors propostes per (re)descobrir Olot!

UNEIX-T'HI!

Ho promou