Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW | @

ACTIVITATS, PROPOSTES, IDEES I MOLT MÉS PER GAUDIR D’OLOT A L’ESTIU!

La Cua del Drac us ofereix un seguit de propostes variades per a tots els públics per esprémer al màxim la temporada d’estiu a Olot!

(Re) Descobreix i viu l’estiu a Olot!

Com cada any arriba l’estiu i torna la Cua del Drac amb propostes festives, gastronòmiques, culturals, comercials i de descoberta de l’entorn per gaudir de la ciutat.

Enguany, però, arran de la crisi de la Covid-19, la Cua del Drac serà 100% digital i se centrarà en els mesos de juliol i agost.

En aquest sentit, hi trobareu la programació de les activitats d’estiu i informació relativa als equipaments públics i privats que estaran oberts: museus, instal·lacions esportives, biblioteca, piscina, cinemes, etc. També hi trobareu la nostra recomanació de la setmana amb propostes diferents per fer a la natura, receptes gastronòmiques, itineraris i idees per fer activitats des de casa.

whatsapp-black

INFORMA’T SETMANALMENT A TRAVÉS DE WHATSAPP

1. Des del mòbil, fes clic al botó de més avall i se t’obrirà una conversa de Whatsapp amb DESCOBREIX OLOT-CUA DEL DRAC

2. Fés clic a “ENVIAR” a les paraules que veuràs escrites: DESCOBREIXOLOT-CUADELDRAC.

3. Rebràs un missatge automàtic de benvinguda. Voldrà dir que el procés de subscripció s’ha fet correctament. És molt important que guardis el telèfon com a contacte per continuar rebent missatges de la CUA DEL DRAC.

UNEIX-T'HI!

La Cua del Drac en imatges

Recorda: perquè tot vagi bé, no oblidis els consells de salut per a prevenir la Covid

Volem adreçar el nostre agraïment a totes les persones i entitats públiques i privades que fan possible la publicació de la Cua del Drac.

Moltes gràcies per ser-hi!

La promou: