Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
la cua del drac olot

ESTIU A OLOT = LA CUA DEL DRAC

Si voleu saber què fer a Olot a l'estiu, no us perdeu la programació de La Cua del Drac, amb activitats culturals, gastronòmiques i naturals per a tots els públics!

Cada estiu a Olot arriba la Cua del Drac amb les seves propostes festives, familiars, gastronòmiques, culturals, comercials i de descoberta de l’entorn. La major part són propostes a la fresca, ideals per fer en família, en parella o amb amics, des de finals de juny a principis de setembre a Olot.

Doneu un cop d’ull a la programació de la Cua del Drac i apunteu-vos a les activitats que més us agradin. Algunes de les propostes de la Cua del Drac més esperades de cada estiu són: les tardes de circ a la Plaça de braus, els sopars amb concert a la fresca, les activitats familiars de descoberta o les rutes guiades per (re) descobrir l’entorn.

Des de DescobreixOlot us fem la nostra recomanació setmanal on trobareu propostes diferents per fer a la natura, receptes gastronòmiques, itineraris i idees per gaudir al màxim de l’estiu a Olot!

Activitats de tot l'estiu a Olot

AGENDA PER ACTIVITATS

JUNY

JULIOL

AGOST

SETEMBRE

DURANT TOT L’ESTIU

La Cua del Drac en imatges

Què més podem fer?

Equipaments

culturals

Instal·lacions

esportives

Equipaments culturals

Instal·lacions esportives

Informa't setmanalment!

1. Des del mòbil, fes clic aquí o al botó de més avall i se t’obrirà una conversa de Whatsapp amb DESCOBREIX OLOT-CUA DEL DRAC

2. Fés clic a “ENVIAR” a les paraules que veuràs escrites: DESCOBREIXOLOT-CUADELDRAC.

3. Rebràs un missatge automàtic de benvinguda. Voldrà dir que el procés de subscripció s’ha fet correctament. És molt important que guardis el telèfon com a contacte per continuar rebent missatges de la CUA DEL DRAC.

Volem adreçar el nostre agraïment a totes les persones i entitats públiques i privades que fan possible la programació de la Cua del Drac.

Moltes gràcies per ser-hi!

La promou: