Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW

ESTIU A OLOT = LA CUA DEL DRAC

Si voleu saber què fer a Olot a l'estiu, no us perdeu la programació de La Cua del Drac, amb activitats culturals, gastronòmiques i musicals per a tots els públics!

Cada estiu, a Olot, arriba la Cua del Drac amb les seves propostes festives, familiars, gastronòmiques, culturals, comercials i de descoberta de l’entorn. Són la major part propostes a la fresca, ideals per fer en família, en parella o amb amics, durant els mesos de juliol i agost a Olot.

Feu un cop d’ull a la programació de la Cua del Drac i apunteu-vos a les activitats que més us interessin. Algunes de les propostes de la Cua del Drac més esperades de cada estiu són: l’arrós dels dijous als Tossols, les tardes de circ a la plaça de braus, els sopars amb concert a la fresca, el mercat Olot antic, els espectacles familiars o les rutes guiades per (re)descobrir l’entorn.

Des de DescobreixOlot us fem la nostra recomanació setmanal on hi trobareu propostes diferents per fer a la natura, receptes gastronòmiques, itineraris i idees per fer activitats des de casa.

whatsapp-black
Informa't setmanalment a través de whatsapp

1. Des del mòbil, fes clic al botó de més avall i se t’obrirà una conversa de Whatsapp amb DESCOBREIX OLOT-CUA DEL DRAC

2. Fés clic a “ENVIAR” a les paraules que veuràs escrites: DESCOBREIXOLOT-CUADELDRAC.

3. Rebràs un missatge automàtic de benvinguda. Voldrà dir que el procés de subscripció s’ha fet correctament. És molt important que guardis el telèfon com a contacte per continuar rebent missatges de la CUA DEL DRAC.

UNEIX-T'HI!
La Cua del Drac en imatges

Recorda: perquè tot vagi bé, no oblidis els consells de salut per a prevenir la Covid

Volem adreçar el nostre agraïment a totes les persones i entitats públiques i privades que fan possible la publicació de la Cua del Drac.

Moltes gràcies per ser-hi!

La promou: