Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW

La Fira de l’1 de maig a Olot

Cada 1 de maig a Olot se celebra la Fira de la Primavera o Fira de l’1 de maig. Un dia festiu per gaudir de la primavera a Olot, dels diversos mercats i d’activitats culturals i d’oci per fer en família. Una fira multisectorial que se celebra cada primavera al centre de la ciutat. No us la perdeu!

A la fira de l’1 de maig a Olot podràs descobrir els diferents mercats i espais al centre de la ciutat. Fes-hi un volt!

  • 79è Mercat de l’automòbil (nou i d’ocasió), secció comercial i maquinària de jardí al Firal.
  • Mercat d’artesania i parades de flors i planters al Firal Petit i plaça de l’U d’Octubre.
  • Mercat extraordinari de roba i complements al Firalet, plaça Balmes i carrers adjacents.
  • Mercat de col·leccionisme i andròmines a la plaça Hospital.

A més, a l’Hospici hi haurà la 27a Mostra de bonsai i suiseki organitzada per l’Associació Garrotxina d’Amics del Bonsai i als paratges de la Moixina se celebrarà la 9a cursa de la Moixina organitzada per Linkinesis. Hi haurà entrada gratuïta als Museus d’Olot durant tot el dia, així com es podrà gaudir en família de l’Atelier a la plaça Major, una peculiar fusteria on les màquines semblen treballar soles…

Els comerços del centre obriran les seves portes durant tot el dia i hi haurà moltes més activitats que es poden consultar al programa de la fira.

 

Una mica d’història: ja són 5 segles de Fira!

La Fira de Primavera o de l’1 de maig d’Olot és una de les fires més antigues de la ciutat. Al s. XVI la Fira tenia com a activitat principal el mercat de bestiar. Aleshores, s’aprofitava el comerç de bous i xais per a l’obtenció d’altres productes com els teixits, eines de pagès… Avui dia, la Fira és multisectorial i molt dinàmica!

La Fira en imatges

Històric de Fires

Cartell i programacions