Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW | @
 

Els millors llocs d’Olot per gaudir de la tardor.

FOTO VIA FLICKR: @Zen Emij

Arriba el fred, acompanyat de castanyes i paisatges d’autèntica tardor. Què us sembla si us proposem diferents indrets d’Olot on gaudir, amb la parella, família o amics, d’aquesta pintoresca època de l’any?

TARDOR, A OLOT!

El Parc Nou

FOTO VIA INSTAGRAM @LUIS.AGUDOORTIZ

És un dels espais més emblemàtics d’Olot i el jardí botànic de la ciutat. El Parc Nou és un parc municipal ideal tant pels més petits de casa com pels que busquen un espai romàntic i de fàcil accés. Aquí podreu passejar-vos en companyia d’oques i ànecs, i explorar tots els seus racons entre camins i zones boscoses.

I també podreu visitar el Museu dels Volcans, un jardí de plantes remeieres i una roureda espectacular!!!

COM ARRIBAR AL PARC NOU

Les Fonts de Sant Roc i els Paratges de la Moixina

FOTO VIA INSTAGRAM @JORDICARRE1

Si busqueu espais ombrívols amb presència de l’aigua, heu de visitar aquests espais! Dos indrets que a més d’esplèndids a la tardor, estan ben connectats amb itineraris senders i ciclistes, fent que sigui un lloc ideal per començar una excursió.

Des de les fonts de Sant Roc podreu anar, a peu o en bici, per la Via Verda del Carrilet, fent  parada a l’Estadi d’Atletisme, o més endavant, al curiós Parc de Pedra Tosca, obres dels RCR arquitectes, guardonats amb el Premi Pritzker 2017. 

Per la seva banda, als paratges de la Moixina, a més de passejar entre els rierols i els els estanys, podeu seguir l’itinerari número 3 del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, que porta fins a Santa Pau tot passant per les joies del Parc Natural.

La muntanya pelada i Batet de la Serra

FOTO: @anisaco_

Sou amants dels espais més elevats i de les vistes panoràmiques?

La muntanya pelada d’Olot és un espai ideal per anar-hi a caminar amb la canalla, que amb una ruta curta i fàcil us farà gaudir tant del bosc com de les vistes d’Olot i de les muntanyes que ens envolten.

Direcció al cop del Parc Natural de la Zona Volcànica, en direcció Santa Pau i només a 6km d’Olot, us proposem arribar-vos a Batet de la Serra, des d’on podreu gaudir d’unes magnífiques vistes als Pirineus de Girona que nevats, són espectaculars!!!

Share Post
Written by

hola@descobreixolot.cat

Un blog amb les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!