Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

Els millors llocs per gaudir de la tardor a Olot

FOTO VIA FLICKR: @Zen Emij

Arriba el fred, acompanyat de castanyes i paisatges d’autèntica tardor. Què us sembla si us proposem diferents llocs d’Olot per gaudir de la tardor?  Nosaltres us expliquem on anar i vosaltres trieu amb qui: tant si descobriu Olot amb la parella, la família o els amics, la tardor a Olot és un moment ideal!

Emporteu-vos la càmera o tingueu la bateria del mòbil ben carregada; us descobrim tres llocs ideals per fer fotografies boniques de la tardor a Olot. 

TARDOR, A OLOT!

El Parc Nou

FOTO VIA INSTAGRAM @LUIS.AGUDOORTIZ

El Parc Nou és un dels espais més emblemàtics d’Olot i el jardí botànic de la ciutat. És un parc municipal ideal tant per a les famílies amb nens com pels que busquen un espai romàntic i de fàcil accés. Aquí podreu passejar-vos en companyia d’oques i ànecs, i explorar tots els seus racons entre camins i zones boscoses.

I també podreu visitar un jardí de plantes remeieres i una roureda espectacular!!!

COM ARRIBAR AL PARC NOU

Les Fonts de Sant Roc 

FOTO VIA INSTAGRAM @JORDICARRE1

Si busqueu espais ombrívols amb presència de l’aigua, heu de visitar les Fonts de Sant Roc d’Olot! És un indret d’esplèndid a la tardor. Està ben connectat amb itineraris a peu i ciclistes, fent que sigui també un lloc ideal per començar una excursió.

Des de les fonts de Sant Roc podreu anar, a peu o en bici, per la Via Verda del Carrilet, fent  parada a l’Estadi d’Atletisme, o més endavant, al curiós Parc de Pedra Tosca, obres dels RCR arquitectes d’Olot, guardonats amb el Premi Pritzker 2017. 

Els Paratges de la Moixina

FOTO VIA INSTAGRAM @VALLDENEU

Els paratges de la Moixina són també, com les Fonts de Sant Roc, un indret ombrívol, preciós a tota època de l’any, però sobretot a la tardor. Al seu voltant, hi trobareu aiguamoixos i camins per fer a peu i en bicicleta, ideals per una passejada pels voltants d’Olot.

Per exemple, podeu passejar entre els rierols i els els estanys; allà han trobat la inspiració molts pintors Olotins. Si voleu fer una ruta més llarga i completa (a peu o en bicicleta), podeu seguir l’itinerari número 3 del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, que porta fins a Santa Pau, tot passant per les joies del Parc Natural.

La muntanya pelada

FOTO VIA INSTAGRAM: @pepolopezsala

Sou amants dels espais més elevats i de les vistes panoràmiques? La muntanya pelada d’Olot és un espai ideal per anar-hi a fer una excursió amb nens. Una ruta curta i fàcil que us farà gaudir tant del bosc com de les vistes d’Olot i de les muntanyes que ens envolten. A la tardor, Olot s’omple de tots els colors!

Batet de la Serra

FOTO: @anisaco_

Un altre bon lloc d’Olot a la tardor és Batet de la Serra, des d’on també gaudireu d’unes vistes esplèndides, a més a més, de poder fer diverses caminades i excursions a peu pel bosc.

Està en direcció al Parc Natural de la Zona Volcànica i el poble de Santa Pau, a només a 6km d’Olot. Des de Batet, podreu gaudir d’unes magnífiques vistes als Pirineus de Girona i als voltants d’Olot, amb els colors de la tardor. Els boscos de Batet seran un bon indret per passejar i fer fotografies boniques de tardor. Si ha caigut alguna nevada, els Pirineus nevats, des de Batet, són del tot espectaculars!

Share Post