Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

A Olot per Sant Jordi: llibres, roses i àpats amb molt d’amor!

Arriba l’abril i els carrers comencen a omplir-se d’olors primaverals, de flors que deixen entreveure els seus primers pètals, d’ocells que omplen els silencis dels pobles i calmen el bullici de les ciutats.  I amb tot aquest esclat de vida, arriba el dia més esperat de l’any: el 23 d’abril, Sant Jordi.

Aquesta diada no només és per regalar roses i llibres a aquells a qui estimem, Sant Jordi ens dona l’oportunitat de demostrar allò que no som capaços d’expressar amb paraules, de tornar a unir lligams que van quedar separats pel temps i l’espai, de fer les paus amb nosaltres mateixos i començar a deixar lloc a l’amor, propi i aliè, dins el nostre interior. Perquè estimar-nos a nosaltres mateixos, els uns als altres, a la terra i la seva gent, és el que li dona sentit al 23 d’abril.

 

Olot no es queda enrere en aquesta tradició, també vesteix els seus carrers de roses, llibres i estima. Si estàs per la ciutat, et recomanem passejar per tot el centre, des del Firal fins a l’Escola d’Art, ja que et trobaràs un munt de paradetes que venen roses y llibres ( entre d’altres) amb diferents finalitats: des de recaptar fons per alguna entitat sense ànim de lucre, fins a obtenir diners pels viatges de final de curs de diversos instituts.

A més a més, durant la diada es fan diverses activitats culturals i musicals arreu de la ciutat de les quals podràs gaudir gratuïtament. Consulta tota la programació al Primavera en Família. Vine i gaudeix d’un Sant Jordi a Olot!

A continuació et deixem alguns establiments gastronòmics perquè també puguis tastar la cuina garrotxina i facis del dia de Sant Jordi una diada inoblidable!

RESTAURACIÓ

CAFÈ EUROPA

On? Pl. Major, 1

Com? 972 27 31 13

LA DEU

On? Ctra. la Deu

Com? 972 26 10 04

PIZZERRIA LA VENDETA

On? C. Madrid, 42

Com? 972 26 13 08

Quan? De dijous a diumenge de 19h a 22.30h

EL CELLER

On? C. Pou del Glaç, 6

Com? 972 27 54 80

LA QUINTA JUSTA

On? Pg. de Barcelona, 7

Com? 972 27 12 09

TRATTORIA DA LUIGGI

On? C. Antoni Llopis, 8

Com? 972 26 97 48

LA CANAL

On? Crta. de Riudaura, s/n

Com? 972 26 95 09

MIO MIO

Com? T. 607.581.706

-

Estigueu atents al nostre perfil i històries d’instagram que anirem compartint imatges de la jornada!

-

Share Post