Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

De compres a Olot: 4 botigues que marquen la diferència

Vull anar de compres a Olot, què puc trobar que no trobi a altres llocs?

I és que cada vegada més anem a la recerca de la diferència, d’allò peculiar i únic que ens ofereix una experiència o producte que no ens ofereix un altre.

A Olot podreu trobar botigues i comerços que saben marcar la seva diferència i donaran un valor afegit a la vostra experiència de fer shopping, tornareu a casa sentint que heu estat a un lloc peculiar, diferent, o simplement no podreu dir… que ho trobaríeu a sota casa!

Si el pastís és el ventall de botigues de roba que trobem a Olot, les següents 4 botigues d’Olot que us recomanem aportaran, com l’expressió diu, la cirereta del pastís!

Des de l’Outlet Fred Perry d’Olot, fins a la tradicional i mítica botiga de sabates de Can Baldiret, passant per la botiga de disseny i regals originals No-Res o la famosa Levi’s Store. Som-hi? Anem de compres per Olot!

Outlet Fred Perry

L’emblema de les tribus urbanes dels anys 60

Un polo blanc, una vespa i música soul de fons.
La imatge del moviment que representava Fred Perry als anys 60.

La peculiaritat d’aquesta botiga és que al ser un Outlet, tot surt a meitat de preu i amb grans descomptes! L’Outlet Fred Perry està al centre d’Olot.

Fred Perry era un tenista britànic procedent de classe obrera que va lluitar contra les classes elitistes britàniques per aconseguir ser reconegut com a tenista professional. Va passar de vendre unes canelleres per eixugar la suor, a ser un dels emblemes i representació del moviment ModEls Mods, acrònim de modernistes, eren els joves inconformistes que buscaven el plaer del moment i sortir dels estereotips clàssics de la Gran Bretanya dels anys 60. Moda, passió per les scooters, jazz i rhythm & blues són els elements que els definien!

Si hi voleu anar, tingueu present els horaris de l’Outlet Fred Perry a Olot: cada dia, de 5 a 8 de la tarda i els dissabtes de 9 a les 13:30 h del matí.

Si després d’anar de compres a l’Outlet Fred Perry d’Olot voleu fer un mos, teniu la barra d’en Regue molt aprop. És un dels restaurants que (també) marquen la diferència a Olot!

Can Baldiret

Viatjant al passat a través d’una botiga.

can baldiret olot

Can Baldiret és una botiga d’Olot de les de tota la vida. Una botiga que té 184 anys i ha passat per 6 generacions dins de la família. Una de les coses més autèntiques i boniques d’aquest espai és que encara es manté com el primer dia!

Si entreu, us heu de provar unes sabates assentats al seu banc i acompanyats de la simpatia i alegria de les propietàries, ben segur que després serà difícil que us aixequeu!

No-Res

Creativitat i moda contemporània a les teves mans

Una botiga que marca la diferència creativa des del 2008!

De joieria i bijuteria de disseny propi a una concept store; un espai on els productes de disseny, originals i creatius són els protagonistes amb l’objectiu d’oferir al client una experiència diferent a la habitual.

Un dels seus valors? Treballar amb marques de proximitat!

Al No-Res d’Olot trobareu tot un món que us despertarà la curiositat i la creativitat. Si voleu fer un regal diferent… Sense dubte hi heu d’entrar!

Levi’s Store

Arquitectura i moda agafats de la mà

I què té la Levi’s Store d’Olot que no tingui un altre Levi’s Store? No és el que té… És on està!

I és que la Levi’s Store d’Olot està ubicada dins d’una antiga capella del carrer Sant Rafel, al nucli antic d’Olot. L’origen d’aquesta capella remunta al segle XIX on la família Batlló la va construir per a ús particular. D’estil neogòtic i eclèctic, pels moderns i romàntics, segur que a part de la roba, el lloc tampoc us deixarà indiferents!

Fotos MARC TORRA via ARNAU ESTUDI
Share Post