Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW | @
 

Comerços d’Olot que marquen la diferència

Vull anar de compres a Olot, què puc trobar que no trobi a altres llocs?

I és que cada vegada més anem a la recerca de la diferència, d’allò peculiar i únic que ens ofereix una experiència o producte que no ens ofereix un altre.

A Olot podreu trobar comerços que saben marcar la seva diferència i donaran un valor afegit a la vostra experiència de fer shopping, tornareu a casa sentint que heu estat a un lloc peculiar, diferent, o simplement no podreu dir… que ho trobaríeu a sota casa!

Si el pastís és el ventall de botigues de roba que trobem a Olot, els següents 5 negocis que us recomanem aportaran, com l’expressió diu, la cirereta del pastís.

Can Baldiret

Viatjant al passat a través d’una botiga.

De tota la vida a Olot la coneixem amb el nom de Can Baldiret, un lloc que té 184 anys i ha passat per 6 generacions dins de la família. Una de les coses més autèntiques i boniques d’aquest espai és que encara es manté com el primer dia!

Si entreu, us heu de provar unes sabates assentats al seu banc i acompanyats de la simpatia i alegria de les propietàries, ben segur que després serà difícil que us aixequeu!

Levi’s Store

Arquitectura i moda agafats de la mà

I què té la Levi’s Store d’Olot que no tingui un altre Levi’s Store?

No és el que té…és on està!

I és que la Levi’s Store d’Olot està ubicada dins d’una antiga capella del carrer Sant Rafel. L’origen d’aquesta capella remunta al segle XIX on la família Batlló la va construir per a ús particular. D’estil neogòtic i eclèctic, pels moderns i romàntics, segur que a part de la roba, el lloc tampoc us deixarà indiferents!

Fotos MARC TORRA via ARNAU ESTUDI

Outlet Fred Perry

L’emblema de les tribus urbanes dels anys 60

Un polo blanc, una vespa i música soul de fons. La imatge del moviment que representava Fred Perry als anys 60.

Fred Perry, un tenista britànic procedent de classe obrera que va lluitar contra les classes elitistes britàniques per aconseguir ser reconegut com a tenista professional. De passar a vendre unes canelleres per eixugar la suor, a ser un dels emblemes i representació del moviment Mod. Els Mods, acrònim de modernistes, eren els joves inconformistes que buscaven el plaer del moment i sortir dels estereotips clàssics de la Gran Bretanya dels anys 60. Moda, passió per les scooters, jazz i rhythm & blues són els elements que els definien!

La peculiaritat d’aquesta botiga és que al ser un Outlet tot surt a meitat de preu i amb grans descomptes! Si hi voleu anar, tingueu present els horaris: cada dia, de 5 a 8 de la tarda i els dissabtes de 9 a les 13:30 h del matí.

No-Res

Creativitat i moda contemporània a les teves mans

Una botiga que marca la diferència creativa des del 2008!

De joieria i bijuteria de disseny propi a una concept store; un espai on els productes de disseny, originals i creatius són els protagonistes amb l’objectiu d’oferir al client una experiència diferent a la habitual.

Un dels seus valors? Treballar amb marques de proximitat!

Al No-Res trobareu tot un món que us despertarà la curiositat i la creativitat. Si voleu fer un regal diferent… sense dubte hi heu d’entrar!

Share Post
Written by

hola@descobreixolot.cat

Un blog amb les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!