Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW

La caiguda de la fulla no és un esdeveniment d’un sol dia sinó un procés de varis dies, inclús de setmanes! És un procés natural que és tot un espectacle efímer que es repeteix any rere any. Us convidem a observar-lo, a gaudir-lo i a flipar-vos fins quedar-vos hipnotitzats amb la bellesa de tota la seva transformació!!!

Tots sabem que quan arriba la tardor el paisatge d’Olot es transforma! Que la verdor que neix a la primavera i ens enlluerna a l’estiu, transmuta a colors vermellosos i ocres fins que, de sobte, tot queda nuu, es respira un aire ja hivernal i una gran catifa de fulles recobreix l’asfalt, el passeig o el camí.

A Olot i a la Garrotxa hi ha boscos, prats i fagedes increïbles on anar a caminar i passejar per xalar dels colors d’aquesta estació! El que avui us proposem és diferent… i és que hi ha molts indrets al mateix centre d’Olot on quedar-nos embadalits i al·lucinar-nos amb la seva transformació al llarg de tot el procés!!! Només cal localitzar els llocs, parar-nos-hi un instant quan passem pel seu davant i, simplement, observar i contemplar.

La caiguda de la fulla: un espectacle a mil i un racons d’Olot.

Els grans plaers estan en les petites coses!!!

“Quin és i on està aquell arbre, parc o passeig que veus cada dia?

Està al davant de casa i el pots veure des del darrera de la finestra? Està just al davant de l’escola o del depatx? Cada dia passes per un carrer amb una llarga reglera d’abres o d’un passeig de plataners?”

Us proposem que observeu el paisatge quotidià que forma part del vostre dia a dia i que identifiqueu els indrets que us alegraran el dia tot contemplant aquest bonic procés de tardor!

El Pont de Santa Magdalena

Ronda Sant Bernat

Pont de Sant Roc

Carrer de Santa Magdalena

Carretera de Riudaura

Avgda. Bolívia

No ha de ser un gran lloc, sinó un lloc bonic per tu! 😉

Ens agradarà, si et ve de gust compartir amb nosaltres, conèixer quins són els teus indrets quotidians que et permeten gaudir d’aquest meravellós espectacle de tardor. Les fotografies que ens enviis es publicaran en aquest article. T’animes a enviar-nos-les? 🙂    Share Post