Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

Els infants de 0 a 5 anys conquereixen el teatre

EL MÉS PETIT DE TOTS

Al Teatre Principal d’Olot dedica un cap de setmana exclusivament als més petits. Quan diem petits volem dir PETITS, als infants de 0 a 5 anys. Un cap de setmana en què la programació d’arts escèniques de la ciutat d’Olot està pensada exclusivament i expressament per als nens i nenes d’aquestes edats. Els adults els podem (i els hem) d’acompanyar i segur que gaudirem tots plegats de l’experiència, però aquests dies el públic protagonista són els nens i les nenes!

No us despisteu! l’entrada del teatre aquest cap de setmana serà per la plaça de l’u d’octubre!

Com són els espectacles d’aquest festival?

Poden ser de tipologies molt diverses, però el que tenen en comú és que volen contribuir a acompanyar els infants al desenvolupament del seu esperit crític, el sentit comú i la presa de contacte amb les emocions a través de les arts escèniques.  Hi tenen cabuda la música, la dansa, el teatre i també les instal·lacions. Les característiques dels espectacles és que són de curta durada, estan fets amb una sensibilitat especial, fugint de les estridències, en un espai que acostuma a trencar la barrera actors i espectadors i el màxim d’amable per aquest públic tan especial.

L’art ens alimenta i ens fa créixer

Sota aquest eslògan s’ha fet la programació d’El Més Petit de Tots. Artistes pioners en les arts escèniques per als més petits hi presentaran les seves últimes i més arriscades creacions, per experimentar amb els sentits, l’espai, el temps i els límits de l’escena, amb propostes cada cop més singulars que s’ajusten a les necessitats d’aquest públic tan delicat.

Share Post