Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

Celebrem el dia del pare a casa!

Busques un regal original pel Dia del Pare? Us proposem 5 idees per passar un Dia del Pare en família, a casa. Des de fer una activitat junts, fins a regalar artesania i productes de proximitat, aquí teniu algunes bones idees per regalar als pares d’Olot!

Gastronomia a casa!

cerveses, vins, embotits, cuinats...

Teniu un pare fan de la gastronomia, del vi, la cervesa o del bon menjar en general?

Hi ha comerços d’Olot que us poden portar els millors productes a casa per sorprendre el pare a la taula! El Mercat d’Olot, Can Batet o 5 titius en són un exemple.

 

Regals artesans i de proximitat per al Dia del Pare

artesania, tèxtil...

Coneixeu La Iera? És una associació d’artesans d’Olot i la Garrotxa que proposen Artesania, Art i Disseny de proximitat. Des de cerveses artesanes, fins a joies o tèxtil, passant per xocolata o ceràmica, són una bona opció per fer un regal per al Dia del Pare; un regal de proximitat i ben nostre!

Feu un cop d’ull a les nostres recomanacions de botigues d’Olot per trobar totes aquestes idees i més!

Moveu-vos junts!

Ioga, pilates, GAC, dansa ...

Olot està ple de persones generoses que aquests dies estan oferint classes online: de ioga, de pilates, de dansa, de gac, d’estirament…, i de segur que compartir una activitat amb família serà una bona sorpresa pel pare!

#OlotCulturaACasa!

música, art, contes, història...

OlotCultura està compartint contingut cultural a les seves xarxes socials que us faran passar una bona estona amb el pare. A més, què us sembla si compartiu amb ells vídeos o fotografies fent una activitat cultural a casa?

+info: @olotcultura

Que no falti la creativitat!

jocs interactius

A innovadidactic.cat cada dia hi trobareu un recurs nou per donar vida als dibuixos!

-

Estigueu atents al nostre perfil i històries d’instagram que anirem compartint més propostes i serveis que ens vagin arribant!

-

Share Post