Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

T’agrada esmorzar fora de casa?

Esmorzar fora de casa és una pràctica comuna que moltes persones gaudeixen, sigui com a hàbit diari o com a experiència ocasional. A Olot, aquesta tradició pren una dimensió especial, ja que la ciutat ofereix una àmplia gamma d’opcions per gaudir d’un esmorzar deliciós en un entorn acollidor i agradable.

Cafeteries i bars on fer un bon esmorzar a Olot

Esmorzar fora de casa pot ser, també, una oportunitat per compartir moments amb els companys de feina i, alhora, relaxar la ment al llarg de la jornada laboral, o simplement gaudir d’un moment tranquils els caps de setmana.

Esmorzar fora de casa no és només el fet de menjar, sinó també un moment de compartir i connectar amb altres persones, sigui amb amics, familiars o companys de feina, descobrint nous sabors i textures a través de les propostes que fan els diferents establiments de la ciutat.

Aquest article et guiarà a través dels millors bars i cafeteries de la ciutat, on podràs viure una experiència gastronòmica única i descobrir els racons més encisadors per començar el dia amb energia i bon humor.

LLOCS PER ANAR A ESMORZAR A OLOT

I què més després d’esmorzar?

Què et sembla si continues amb una passejada pel centre? 

El comerç local t’espera amb productes de qualitat i tracte de proximitat. També pots aprofitar per fer una parada cultural i perdre’t entre els passadissos de la Bilbioteca Marià Vayreda, submergint-te en algun dels mils de llibres i contes que hi trobaràs o entrar i (re)descobrir els nostres museus: el de la Garrotxa, el dels Sants o, fins i tot, entrar a l’Espai Cràter!  

Si, per contra, ets amant de la natura i tens ganes de moure’t, pots anar d’excursió!  El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa té paisatges volcànics impressionants i panoràmiques espectaculars! Si ets més d’agafar la bicicleta, recorda que tens la via verda, una opció fantàstica per gaudir dels voltants d’Olot.

Així que, ja sigui passejant pel centre de la ciutat, submergint-te en la seva cultura o gaudint dels seus paisatges naturals, Olot t’ofereix una experiència completa que no et decebrà després d’un bon esmorzar! 😉

Share Post