Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

Retrobem-nos amb la cultura en viu!

Tornen les activitats culturals a Olot!

Després d’una colla de setmanes amb l’activitat cultural aturada arreu, Olot Cultura ha anunciat una programació per aquest mes: Encontres a la 2a fase. 

De l’11 al 27 de juny s’han programat deu activitats culturals pensades per a tots els públics. Totes s’han organitzant tenint en compte la seguretat del públic i dels artistes, aplicant les mesures de seguretat que requereix la situació actual. Així sorgeixen concerts en entorns naturals per acompanyar-nos mentre passegem (no us atureu! Gaudiu de la música mentre camineu!); autoconcerts (sí, sí, com els autocines però amb música); actuacions de molt petit format (sessions de contes curts per vuit grups d’espectadors o un concert de música clàssica en què a cada cançó canviaran els espectadors), i també un parell de propostes en format virtual pels que prefereixin encara quedar-se a casa. 

Val a dir que tots els artistes, tot el personal que hi treballarà i totes les empreses que faran possible els Encontres a la 2a fase són garrotxins. Una producció cultural totalment quilòmetre zero! Participeu-hi i veureu com, també en el sector cultural, estem rodejats de grans professionals!

ON ÉS L’STEFI?

Divendres 12 de juny, de 18.30 a 19.30 h.

+info

Què? L’Stefi s’ha quedat tots aquests dies a casa —ha fet moltes bufandes de mitja!—, però ara té ganes de sortir i de veure gent. Ara que ens hem acostumat a sortir a passejar, ella i tres músics –Constan, Marta Rius i Pep Puigdemont- ambientaran un dels recorreguts que els olotins fem aquests dies.

 Activitat gratuïta.

Quan? Divendres 12 de juny, de 18.30 a 19.30 h.

Qui? Anna Confetti, Constant, Marta Rius i Pep Puigdemont

On? En un un indret d’Olot. Estigueu atents a les xarxes d’Olot Cultura, us donarem alguna pista d’on podreu trobar l’Stefi i els músics.

RUMIAR: QUEDAR-SE A PROP

15, 16 i 17 de juny, entre les 18.30 i les 19.30 h.

+ info

Què? RODATGE. Si passegeu per la zona dels Tossols veureu la ballarina Èlia Teis en directe mentre es grava el primer capítol del projecte Rumiar, que el dia 18 de juny s’emetrà en format virtual. 

Rumiar és una sèrie de quatre capítols que combinen l’edició de vídeo, el text i la dansa a través de la mirada coreogràfica de Quim Bigas. Cada capítol es grava en una ciutat diferent —Olot, Lloret, Mataró i Terrassa—, i el 2 de juliol es podrà veure la sèrie completa.  

Activitat gratuïta.

Quan? 15, 16 i 17 de juny, entre les 18.30 i les 19.30 h.

Qui? Èlia Teis

On?Pels volts del pavelló de bany dels Tossols

Separades però juntes. Rituals per sortir del món i entrar-hi

Dimarts 16 i dimecres 17 de juny, a les 19.30 h

+ info

Què? Crear una comunitat tot i estar separats. Amb aquesta finalitat, Marga Socias ens proposa un espectacle virtual a través del qual ens endinsarem en una experiència poètica i sensorial. Cadascú des de casa seva, però connectats amb la resta de participants/espectadors. Una trobada íntima amb un mateix i, a la vegada, amb els altres. 

Quan? Dimarts 16 i dimecres 17 de juny, a les 19.30 h

Qui? Companyia Marga Socias

On? Espectacle emès per la plataforma Zoom

Preu: 3 euros

Durada: 25 minuts

[Venda d’entrades fins a les 00 h del dia abans de la funció. El dia de l’espectacle al matí us enviarem les instruccions a l’adreça electrònica que feu servir per comprar l’entrada.]

Vine a veure com es restaura una escultura

Dies 18, 19, 20, 26 i 27 de juny

+ info

Què? Restauració d’una talla policromada de Sant Francesc d’Assís al Moont Verna. Vine a veure com la restauradora Eulàlia Soler del Museu de la Garrotxa neteja la talla policromada de Sant Francesc d’Assís al Mont Verna del segle XVIII. La restauració es farà a l’entrada de l’Hospici i podreu veure i preguntar a la restauradora sobre les feines que portarà a terme.

Activitat gratuïta.

Quan? 18, 19 i 26 de juny de 17 a 20 h / 20 i 27 de juny, d’11 a 14 h i de 17 a 19.30 h

Qui? Eulàlia Soler, restauradora del Museu de la Garrotxa.

On? A l’Hospici

RUMIAR: QUEDAR-SE A PROP

Dijous 18 de juny, a les 20.30 h

+ info

Què? Emissió del capítol rodat a Olot del projecte Rumiar, una proposta que combina el treball de tres creadors: Marina Espasa (text), Èlia Teis (dansa) i Zeba Produccions (imatge en vídeo), que han treballat a partir de les indicacions del coreògraf Quim Bigas. 

El d’Olot és un dels quatre capítols de la col·lecció. Els altres s’han rodat a Lloret, Mataró i Terrassa, i el 2 de juliol s’emetrà virtualment la sèrie completa. 

Quan? Dijous 18 de juny, 20.30 h

Qui? Èlia Teis – Quim Bigas – Marina Espasa – Zeba productions

On? Espectacle emès per la plataforma Zoom

Preu: 3 euros

Durada: 15 minuts

[Amb la mateixa entrada podreu veure l’emissió dels quatre capítols de la sèrie, que es farà el dijous 2 de juliol, a les 20.30 h, per la plataforma Zoom. Tindrà una durada d’uns 50 minuts.

Venda d’entrades fins a les 00 h del dia abans de la funció. El dia de l’espectacle al matí us enviarem les instruccions a l’adreça electrònica que feu servir per comprar l’entrada. ]

Autoconcert amb relat i kozama

Divendres 19 de juny, a les 22 h, a l’antiga Estació

+ info

Què? Un doble concert a càrrec de dues bandes garrotxines, Kozama i Relat, per gaudir-ne des dels vehicles. 

[El concert no estarà amplificat, s’emetrà en directe a través d’una freqüència que caldrà sintonitzar a la ràdio.]

Quan? Divendres 19 de juny, a les 22 h

Qui? Relat i Kozama.

On? A l’Antiga Estació

Preu: 10 euros per cotxe, 5 euros per moto i 2 euros per bicicleta

Venda d’entrades: aquí.

Autoconcert AMB SÚPERHEROIS Pop Per Xics i el Pot Petit

Dissabte 20 de juny, a les 18 h, a l'Antiga Estació

+ info

Què? Un doble concert familiar amb l’espectacle els Pop per Xics de la banda Superherois Pop per Xics i El Pot Petit.

[El concert no estarà amplificat, s’emetrà en directe a través d’una freqüència que caldrà sintonitzar a la ràdio.]

Quan?Dissabte 20 de juny, a les 18 h

Qui? Superherois Pop Per Xics i el Pot Petit

On? A l’Antiga Estació

Preu: 10 euros per cotxe, 5 euros per moto i 2 euros per bicicleta

Venda d’entrades: aquí.

Concerts íntims de clàssica a l'Hospici

Diumenge 21 de juny, a les 18 i 20 h, al pati de l'Hospici

+ info

Què? Concerts íntims amb la interpretació d’unes propostes que van ser compostes originalment per ser interpretades als salons de les cases particulars de mitjan segle XIX i fins a principis del segle XX. Obres d’autors com Ravel, Fauré, Rakhmaninov, Saint-Saëns, Montsalvatge, Piazzola o Elgar.

La interpretació anirà a càrrec de la violoncel·lista Eva Curto i del pianista Marc Romero, els quals, a més, faran una introducció de cada una de les peces, cosa que ajudarà a contextualitzar-les.

Activitat gratuïta. El concert serà d’aforament molt reduït i el públic canviarà a cada tema. Així, una vegada finalitzada la interpretació, el públic abandonarà l’espai per donar pas a més oients.

Quan? Diumenge 21 de juny, a les 18 i 20 h

Qui? La viloncel·lista Eva Curto i el pianista Marc Romero

On? Al Pati de l’Hospici

ELS CONTES DE L’ANNA ROCA

Dijous 25 de juny, de 17 a 19 h, al pati de l'Hospici

+ info

Què? En Jordi rebrà el petit grup d’espectadors i els dirà que l’Anna sempre somia quan té un conte a les mans. Llavors la despertarà i compartirà amb els espectadors la història que somiava. Així serà com els explicarà un conte en la intimitat de l’Hospici.

[Porteu un coixí o una cadira plegable per seure.]

Quan? Dijous 25 de juny, de 17 a 19 h, un conte cada 15 minuts

Qui? Cia Anna Roca

On? Al pati de l’Hospici

Preu: 2 euros

ON ÉS L’STEFI?

Divendres 26 de juny, de 18.30 a 19.30 h.

+ info

Què? L’Stefi s’ha quedat tots aquests dies a casa —ha fet moltes bufandes de mitja!—, però ara té ganes de sortir i de veure gent. Ara que ens hem acostumat a sortir a passejar, ella i tres músics –Constan, Marta Rius i Pep Puigdemont- ambientaran un dels recorreguts que els olotins fem aquests dies.

Quan? Divendres 26 de juny, de 18.30 a 19.30 h.

Qui? Anna Confetti, Aixopluc, Jessica Mellado i Pascal Trio

On?En un un indret d’Olot. Estigueu atents a les xarxes d’Olot Cultura, us donarem alguna pista d’on podreu trobar l’Stefi i els músics.

Share Post