Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
SER D'OLOT TÉ PREMI

Del 12 de setembre al 27 de novembre, les 1.500 primeres persones d'Olot que facin una compra de 30 € combinant 2 categories d'establiments del Garrotxa Approp, rebran 30 € més per gastar als establiments de la ciutat.

Si ets d’Olot i tens més de 16 anys, descarrega’t l’app Garrotxa Approp i guanya 30 € per gastar-te a comerços, restaurants, allotjaments i activitats d’oci i cultura de la ciutat! 

_

Ep! Hi ha 1.500 vals de 30 €: no et quedis sense el teu!

Com? Del 12 de setembre al 27 de novembre, fes una compra de 30 € combinant 2 categories d’establiments de l’app i guanya 30 € més per gastar a establiments adherits d’Olot.

Descarregar l'app Garrotxa Approp

garrotxa approp androidgarrotxa approp ios

Surt de dubtes!

Els 30 € de premi caduquen?

Sí, afanya’t a gaudir del premi perquè el 27 de novembre és l’últim dia que tens per fer-ho, a
partir de llavors desapareixeran aquests diners.

Com visualitzaré els 30 € guanyats en l’app?

Quan arribis als 30 € combinant dos establiments, es comprovarà el teu DNI (que has d’haver entrat prèviament a l’app en l’apartat de dades personals) per verificar que estàs empadronat a Olot. Aquest procés pot tardar uns minuts i quan finalitzi t’apareixerà una nova guardiola al costat de la qual tens sempre (veuràs les dues) amb els 30 € de premi.

On em puc gastar els 30 € de premi?

A qualsevol dels establiments d’Olot del Garrotxa Approp (no és necessari que en combinis
dos). Quan vagis a fer una compra i paguis amb el Garrotxa Approp, els 30 € de premi són els primers que se’t descarregaran, ja que caduquen el 27 de novembre. Si el 28 de novembre no t’has gastat els 30 € de premi, els perdràs, ja que la guardiola desapareixerà.

Si ja he aconseguit el premi de 30 € i me’n gasto 30 € més, puc tornar a guanyar el premi?

No, és un sol premi per persona.

Segueixo acumulant el 3% amb les meves compres quan em gasti els diners del premi?

Sí, segueixes augmentant la teva guardiola personal amb totes les compres que facis, tant si et gastes diners a través de l’app com si només la valides.

Si em gasto 30 € en compres en tres establiments, rebré igualment els 30 €?

Sí, l’important és que combinis almenys 2 establiments de categories diferents (un comerç i un restaurant, una activitat i un hotel, un hotel i un comerç...) però no hi ha límit. Ens és igual si et gastes 29 € en un establiment i 1 € en un altre, l’important és el que el total sumi, com a mínim 30 €, i que hagis combinat dues categories!

Com puc saber quines categories té l'app i quins establiments hi ha en cadascuna?

Consulta el llistat de sota, on veuràs les quatre categories (CULTURA I OCI, ALLOTJAMENTS, RESTAURANTS i COMERÇOS/SERVEIS) o si ho prefereixes, ves a la lupa de l'app i fes la cerca.

1.500 vals de 30 € per gastar als establiments d'Olot!

Mira on i com pots aconseguir i gastar el teu val de 30 €! ☟

CULTURA I OCI

VISITA GUIADA "EL MODERNISME D'OLOT" (EDUCART)

VISITA GUIADA "VOLCÀ MONTSACOPA" (EDUCART)

VISITA GUIADA "VOLCÀ CROSCAT" (CORRIOL SERVEIS)

IOGA AL VOLCÀ MONTSACOPA (EDUCART)

MULTICINEMES OLOT

VISITA GUIADA "FAGEDA D'EN JORDÀ" (CORRIOL SERVEIS)

VISITA GUIADA "VOLCÀ SANTA MARGARITA" (CORRIOL SERVEIS)

IOGA AL PARC NOU (EDUCART)

ALLOTJAMENTS

EL JARDINET DE SANT ESTEVE

HOTEL LA PERLA

COMERÇOS / SERVEIS

ALIMENTACIÓ

5 TITIUS
CAN MORERA PRODUCTES NATURALS
CAN VALLÈS
CARNS I EMBOTITS JORDI VILARRASSA
CARNISSERIA PLANAGUMÀ
EL RACÓ DE LA LLUM
FERRER XOCOLATA - PASTISSERIA FERRER
LA VINOTECA
PORCS CASOLANS COROMINAS
SPORTS LIFE NUTRITION OLOT
QUEVIURES CROS

LLAR I ESTUDI

BAZAR CANARIAS OLOT
ECOLIDER OLOT
LLIBRERIA PLANELLA
FONTFREDA PINTURES (BOTIGA SOLFA)
FONTFREDA PINTURES (DROGUERIA)
FONTFREDA PINTURES (BELLES ARTS)
MAGATZEMS OLOT
MANXA BRICOLATGE I LLAR
TWITTINK
VINTAGE ANTIQUARIUM

MODA I COMPLEMENTS

ALAIN AFFLELOU
ATURA'T
AUDIOLOT
AURA
BASE: FONT ESPORTS
BENETTON OLOT
BITXO
BLAUET
BONICA VINTAGE
CALÇATS MORATÓ
CALÇATS ROVIRA
CASA BALDIRET
CRISTINA PUJOLRÀS JOIES
EL MALETÍ
ELS PITIUS
ESPRIT
FLUVIÀ ÒPTICS
FONS D'ARMARI
FONT
I_BOTIGA OFICINA TURISME OLOT
JOIERIA PLANA
JOIERIA PUIGFERRER
LA CASA BLAVA
LA MODA BY FLORA
LA SABATA CALÇATS
LEVI'S OLOT
MANGO OLOT
NO RES
ORLY CASUAL
TOT MODA MAITE I ANNA
VISTAOPTICA
XALOC PERFUMERIES

SERVEIS

ESTACIÓ DE SERVEIS PREMIRA
LEEKSONFILMS PRODUCCIONS AUDIOVISUALS
ONBROK ASSEGURANCES
PERRUQUERIA EL TOCADOR B IOLANDA
GRÀFIC ROLL CREATIUS
ZEBA PRODUCCIONS

RESTAURANTS

RESTAURANT LA BRASERA

RESTAURANT LA QUINTA JUSTA

RESTAURANT LA PERLA

HOSTAL DEL SOL

RESTAURANT LA VINOTECA

B-CREK CLARÀ

RESTAURANT HOSTAL DELS OSSOS

B-CREK SOLFA

ZIG ZAG CAFÈ

FRATELLI BRETELLA PIZZERIA

TRATTORIA DA LUIGG

Del 12 de setembre al 27 de novembre, les 1.500 primeres persones d’Olot que facin una compra de 30 € a través del Garrotxa Approp combinant 2 categories de l’app, rebran 30 € més per gastar als establiments d’Olot:
 1. Les beneficiàries de la campanya són les persones empadronades a Olot de més de 16 anys d’edat en el moment d’inici de la campanya que tinguin el NIF entrat a l’aplicació Garrotxa Approp.
 2. Han de fer una despesa mínima inicial de 30 € combinant 2 categories diferents de l’app, és a dir, un restaurant i un comerç, un allotjament i una activitat de cultura i oci…
 3. Un cop validat el NIF, l’aplicació activarà una guardiola de 30 € a banda que només es podrà gastar en establiments d’Olot adherits al Garrotxa Approp i tindrà temps fins a la finalització de la campanya (27 de novembre).
 4. Cada usuari tindrà dret a un únic val regal de 50 €.
 5. La campanya tindrà una durada de dos mesos i mig, termini durant el qual s’haurà de fer la primera despesa mínima de 30 € i gastar el val regal de 30 € extres.
 6. Els usuaris que participin a la campanya n’acceptaran els termes i condicions de funcionament.
Termes i condicions Campanya +30

TERMES I CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ CAMPANYA + 30€

L’Ajuntament d’Olot té entre les seves funcions impulsar accions dirigides a la promoció de la ciutat, procurar el desenvolupament econòmic de la ciutat, i donar suport i coordinar esforços de tots aquells sectors i entitats compromesos en la promoció de la ciutat.

Arran de la crisi generada per la Covid-19, l’Ajuntament d’Olot juntament amb el Consell Comarcal de la Garrotxa han impulsat la implementació d’un Pla de reactivació econòmica d’Olot i la Garrotxa. El Pla consta de diverses línies d’actuació una de les quals està dirigida a fomentar la compra de proximitat. 

Amb la mateixa finalitat l’Associació de Comerciants d’Olot, Turisme Garrotxa, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i l’Associació de Placers d’Olot van plantejar el projecte Garrotxa Approp, del qual l’Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal, a través de DinàmiG, en són promotors. Garrotxa Approp és una aplicació que permet als compradors acumular un percentatge de les compres fetes als establiments locals adherits al projecte i utilitzar-los en properes compres en la mateixa xarxa d’establiments. És a dir, que funciona com una targeta de fidelització i moneda local a la vegada que té efectes multiplicadors. Aquest projecte, a més, compta amb el suport del Cercle Euram, l’Associació de Joves Empresaris i el Fòrum d’Empreses de Bianya, atès que les empreses també poden col·laborar en el projecte mitjançant xecs regal per als seus treballadors que es poden descarregar a l’aplicació, i utilitzar-los per comprar als establiments adherits al projecte.  

Aquestes quatre associacions esmentades més amunt han creat una nova entitat (Associació per al foment del consum local de la Garrotxa) que és l’encarregada de gestionar el projecte Garrotxa Approp així com altres projectes que puguin sorgir en el futur i que tinguin per objectiu el foment del consum local a la Garrotxa.

Donada l’evolució i impacte de la pandèmia en el moment actual l’Ajuntament d’Olot vol impulsar una campanya específica per a Olot, anomenada + 30€, en el marc del projecte Garrotxa Approp. L’objectiu és reactivar l’activitat comercial i d’hostaleria d’Olot, motivant els ciutadans d’Olot a comprar als establiments de la ciutat.

+30€ consisteix a donar un xec de 30 € als ciutadans empadronats a Olot que facin una despesa prèvia de 30 € combinant establiments adherits al Garrotxa Approp de 2 categories diferents del 12 de setembre al 27 de novembre (ambdós inclosos). Aquest 30 euros addicionals es podran gastar també durant el mateix període NOMÉS als establiments d’Olot adherits al Garrotxa Approp. D’aquesta manera, l’Ajuntament d’Olot vol obtenir un impacte mínim de 90.000 € per als establiments de la ciutat a través de l’aportació de vals per als olotins i olotines que apostin pel consum local i de proximitat. 

 

BASES DE PARTICIPACIÓ I REQUISITS

Qui són els beneficiaris de la campanya?

Poden participar-hi les persones a partir de 16 anys d’edat empadronades a Olot en el moment d’inici de la campanya que tinguin el NIF entrat a l’aplicació Garrotxa Approp.

Com funciona la campanya?

 1. Els beneficiaris han de fer una despesa mínima inicial de 30 €  combinant establiments de 2 categories diferents de la plataforma Garrotxa Approp.
 2. Els usuaris que hagin acumulat els 30 € o més que poden gastar a qualsevol dels establiments adherits a la plataforma Garrotxa Approp combinant establiments de 2 categories diferents (*), l’Associació per al foment del consum local de la Garrotxa facilitarà el NIF via web service perquè l’Ajuntament d’Olot validi que l’usuari és correcte.
 3. Un cop validat, l’aplicació enviarà un missatge a l’usuari per informar que ha rebut un ingrés de 30 €. Aquest ingrés es podrà identificar en una pestanya a banda de l’aplicació i només es podrà gastar en establiments d’Olot adherits al Garrotxa Approp. L’aplicació d’aquest val de descompte no eximeix els establiments de fer l’aportació del % corresponent per l’import total de la compra, tal com estableixen les condicions generals del projecte Garrotxa Approp.
 4. Cada usuari tindrà dret a un únic val regal de 30 €.
 5. Els 30 € del val regal es podran sumar als diners acumulats a la guardiola de l’usuari per poder fer les compres als establiments d’Olot de l’aplicació.
 6. La data d’inici de la campanya serà el dilluns 12 de setembre i finalitzarà el 27 de novembre de 2022.
 7. La campanya tindrà una durada establerta al punt 6, termini durant el qual s’haurà de fer la primera despesa mínima de 30 € i gastar el val regal de 30 € extres.
 8. Els usuaris que participin a la campanya n’hauran d’acceptar els termes i condicions de funcionament.
 9. Hi haurà un total de 1.500 vals de 30 € cadascun.

INFORMACIÓ SOBRE EL TRACTAMENT DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

La titularitat de l’aplicació Garrotxa Approp correspon a DinàmiG (Agència d'Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa) i l’Ajuntament d’Olot n’és el titular de les dades. 

L’Associació per al foment del consum local de la Garrotxa té amb relació a aquesta campanya la condició de tercer encarregat del tractament de dades de caràcter personal. Per tant, s’ajustarà la seva actuació en aquest àmbit a la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i garantia dels drets digitals, i al Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE (RGPD).

Consulta aquí la política de privacitat.

Si ets d'Olot, un d'aquests 1500 vals de 30 € pot ser per a tu!