Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
SER D'OLOT TÉ PREMI

Del 12 de setembre al 27 de novembre, les 1.500 primeres persones d'Olot que facin una compra de 30 € combinant 2 categories d'establiments del Garrotxa Approp, rebran 30 € més per gastar als establiments de la ciutat.

Si ets d’Olot i tens més de 16 anys, descarrega’t l’app Garrotxa Approp i guanya 30 € per gastar-te a comerços, restaurants, allotjaments i activitats d’oci i cultura de la ciutat! 

_

Ep! Hi ha 1.500 vals de 30 €: no et quedis sense el teu!

Com? Del 12 de setembre al 27 de novembre, fes una compra de 30 € combinant 2 categories d’establiments de l’app i guanya 30 € més per gastar a establiments adherits d’Olot.

Descarregar l'app Garrotxa Approp

garrotxa approp androidgarrotxa approp ios

Surt de dubtes!

1.500 vals de 30 € per gastar als establiments d'Olot!

Mira on i com pots aconseguir i gastar el teu val de 30 €! ☟

Del 12 de setembre al 27 de novembre, les 1.500 primeres persones d’Olot que facin una compra de 30 € a través del Garrotxa Approp combinant 2 categories de l’app, rebran 30 € més per gastar als establiments d’Olot:
  1. Les beneficiàries de la campanya són les persones empadronades a Olot de més de 16 anys d’edat en el moment d’inici de la campanya que tinguin el NIF entrat a l’aplicació Garrotxa Approp.
  2. Han de fer una despesa mínima inicial de 30 € combinant 2 categories diferents de l’app, és a dir, un restaurant i un comerç, un allotjament i una activitat de cultura i oci…
  3. Un cop validat el NIF, l’aplicació activarà una guardiola de 30 € a banda que només es podrà gastar en establiments d’Olot adherits al Garrotxa Approp i tindrà temps fins a la finalització de la campanya (27 de novembre).
  4. Cada usuari tindrà dret a un únic val regal de 50 €.
  5. La campanya tindrà una durada de dos mesos i mig, termini durant el qual s’haurà de fer la primera despesa mínima de 30 € i gastar el val regal de 30 € extres.
  6. Els usuaris que participin a la campanya n’acceptaran els termes i condicions de funcionament.

Si ets d'Olot, un d'aquests 1500 vals de 30 € pot ser per a tu!