Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

10 dissenyadors de la Garrotxa desfilen al Museu dels Sants d’Olot

En motiu de les Jornades Europees del Patrimoni els museus d’Olot obren les seves portes per oferir un munt d’activitats el dissabte 12 d’octubre! 

Hi haurà un munt d’activitats entre les que destaca la desfilada de moda de dissenyadors locals al Museu dels Sants. Una gran oportunitat per conèixer una desena de joves dissenyadors de la Garrotxa que mostraran les seves creacions en un entorn únic. 

El Museu dels Sants ha estat vinculat a la creació i a l’artesania des dels seus inicis. És on es va crear l’Art Cristià, el primer taller de sants d’Olot i l’únic que encara avui segueix actiu. Per això no és d’estranyar que sigui el lloc escollit per mostrar aquestes d’obres dels artesans de la moda de casa nostra!

En aquesta desfilada es podrà gaudir dels productes d’Adrià Gamero Casellas & La Marmota amb obres plàstiques estampades sobre bosses de roba, Carles Martí Chapeaux amb barrets originals i únics, La fusta boja amb joies i complements que combinen plata i elements naturals, Marcelinus amb dissenys nous dels clàssics “marcelinus” o “camachos”, Eya Slow Fachion & Woogs amb moda exclusiva, ètica i sostenible juntament amb bolsos de fusta, 3de7 peces de roba feta a mida, peces de modista úniques i Noemí Flamenca amb vestits i complements personalitzats inspirats en l’estil flamenc.

La mostra servirà d’aparador d’una desena d’artistes ben diferents que volen donar-se a conèixer a la població i crear complicitats entre creadors. La desfilada està organitzada pel Museu dels Sants i el col·lectiu la Iera, un col·lectiu d’artesans de la Garrotxa els quals agrupen moltes disciplines diferents. Serà una passarel·la única acompanyada d’obres d’art emblemàtiques com els gegants d’Olot, les escultures de Josep Berga i Boada o quadres de Joaquim Vayreda.

En acabar, s’oferirà la possibilitat de parlar amb els dissenyadors i comprar algunes de les seves peces. 

L’activitat és gratuïta tot i que cal reservar plaça a museusants@olot.cat o al 972 26 67 91, ja que l’aforament és limitat.

El Museu obrirà les portes per aquesta activitat a les 19 h. El públic haurà d’arribar-hi abans de les 19:30 h, que serà quan començarà la desfilada.

Share Post