Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

Què prepara La Cua del Drac aquest estiu a Olot?

L’agenda de la Cua del Drac us té preparades un munt d’activitats per a totes les edats, per a tots els moments i per a tots els gustos

En aquest recull d’activitats per gaudir de l’estiu a Olot hi trobareu propostes culturals, de descoberta de l’entorn, comercials, gastronòmiques i festives. La majoria de les activitats estan programades a l’aire lliure i estan dirigides tant als ciutadans d’Olot com als visitants.

Hi trobareu més de 200 activitats entre els mesos de juny i setembre. Olot us convida a viure l’estiu a través de les festes de barri, a escoltar música en espais únics, a que descobrir els Museus d’Olot i a gaudir de les trobades sardanistes cada setmana. Us convida a degustar un bon arròs al costat del riu Fluvià, a cuidar-vos amb les curses i caminades, i a participar en els assaigs dels castellers de la ciutat i en moltes més activitats!

A PARTIR DEL 3 DE JUNY

Podreu gaudir de les primeres activitats programades: aprendre a fer Surf a Olot, celebrar la Festivitat de Corpus amb la cercavila i el ball dels gegants d’Olot, i escoltar 12 hores de música a la trobada de 1.001 vinils.

A PRINCIPIS DE JULIOL

Podreu assistir als festivals Rebentem els armaris: Festival de l’orgull LGTB+ rural, el III Arròs&Roll i la VII Trobada de Cors Gòspel a Olot.

A més, durant el juliol s’inicien un munt d’activitats que s’aniran repetint al llarg de tot l’estiu, com ara: Dijous, arròs als Tossols; les Nits de lluna plena i Mirant el cel de l’Observatori Astronòmic de Batet de la Serra; les visites guiades de l’Oficina de Turisme i les activitats dels Museus d’Olot. I també les Nits de sardanes i les nits de les Cançons de sempre.

SI EL QUE TENIU SÓN GANES DE FER ACTIVITATS ESPORTIVES

trobareu el Salta estiu! Knagoo Bootcamp; l’activitat Submergeix-te a la vall amb bici, que proposa ATMA- Centre Logístic de Bicicletes d’Olot; les Curses d’orientació per parcs i places d’Olot, i el Ball Country Line Dance Social amb el Grup COUNTRY QUI PUGUI al Firal.

Consulteu, a més, les diverses modalitats de passejades per la fageda d’en Jordà i gaudiu de la final de la primera lliga catalana de crossfit amb el Cross Training.

SI EL QUE US AGRADA ÉS LA MÚSICA

Podreu assistir als Concerts íntims al volcà Montsacopa tres vespres de juliol, al restaurant El Fortí; escoltar música clàssica, amb el cicle Música als Masos, i també amb el programa de Música al Parc, els diumenges d’estiu.

SI VOLS ESPECTACLE

El Circ a la plaça segueix un any més amb propostes molt diverses, des del circ més clàssic al més contemporani. També, per segon any, el cicle A les places en família! fa tres propostes a tres places diferents del centre de la ciutat, dos dijous de finals de juliol i un de principis d’agost. Espectacles per a tots els públics de teatre, circ, música i titelles en què es podrà gaudir d’Asteroid de Campi qui pugui, dirigit per Toti Toronell; Sin remite, de Jean Philippe Kikolas, i Back2Classics, de Planeta Trampolí.

PER ACABAR L’ESTIU

Podreu acabar l’estiu amb els assajos dels castellers de la ciutat, uns assajos oberts a tothom que ens recordaran que les Festes del Tura s’acosten; amb el 79è Concurs de Colles Sardanistes, i amb la Botiga al carrer, organitzada per l’Associació de Comerciants d’Olot.

Share Post