Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW

Participa al sorteig de @descobreixolot i guanya 50 € per gastar en el comerç d’Olot.

Vols guanyar 50 € per comprar en els establiments que formen part de l’Associació de Comerciants d’Olot? Et podràs gastar el xec en més de 110 comerços. T’expliquem com fer-ho!

COM PARTICIPAR

Del 27 de febrer a l’1 de març de 2023, entra al perfil d’Instagram del @descobreixolot, segueix-nos (si encara no ho fas) i visita la publicació del sorteig per conèixer tots els detalls de com participar i guanyar el xec regal de 50 € de l’Associació de comerciants d’Olot.

En el post veuràs tot el que has de fer per participar en el sorteig:

1)    Seguir els perfils de @descobreixolot i d’@comerciantsolot

2)    Fer “M’agrada” a la publicació del sorteig

3)    Fer almenys un comentari, etiquetant a una persona a qui li faries un regal si guanyes el xec de 50 €. Com més comentaris facis, més opcions de ser la persona guanyadora.

BASES DE PARTICIPACIÓ I REQUISITS

 Del 27 de febrer a l’1 de març de 2023, hauràs d’entrar al perfil d’Instagram del @descobreixolot, seguir-lo (juntament amb el perfil @comerciantsolot), fer “M’agrada a la publicació del sorteig i deixar, com a mínim, un comentari etiquetant a qui li faries un regal si guanyes el xec de 50 €.

 1.   Com més comentaris realitzats sense repetir les persones etiquetades, més participacions en el sorteig es tindran.
 2.   El premi en un val regal per valor de 50 € que es materialitzarà en dos vals de 20 € i un de 10 €. Cada val s’haurà de gastar íntegrament dins d’un sol comerç, de manera que es podrà gastar els 50 € en un, dos o, com a màxim, tres comerços associats.
 3.   Es poden consultar tots els establiments en els quals es podrà consumir el val a través de la web de l’Associació de comerciants d’Olot.
 4.   El sorteig del val es farà el 2 de març de 2023 i es deixarà una setmana per anar a recollir el val a DinàmiG, Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa, al carrer Bisbe Lorenzana 15, d’Olot, en l’horari d’atenció al públic, consultable a la web.
 5.   El val caducarà el 31 de març de 2023, de manera que la persona guanyadora tindrà pràcticament un mes per gaudir-lo.
 6.   Es contactarà a la persona guanyadora a través del perfil d’Instagram del @descobreixolot. Cap altra via de contacte serà vàlida per obtenir el premi.
 7.   Si la persona guanyadora té el perfil privat és possible que hagi d’acceptar sol·licitud de seguiment abans que puguem contactar-hi per poder-li explicar com obtenir les entrades.
 8.   Si la persona guanyadora no respon passades 48 h de l’enviament del missatge a través d’Instagram, es passarà a la següent persona de la llista de guanyadores.
 9. El premi no és bescanviable per l’import en efectiu.
 10. El val de 50 € és obsequi de l’Associació de comerciants d’Olot.
 11. Queden prohibits els perfils falsos, tant per optar al premi com per etiquetar-los per aconseguir més participacions.

INFORMACIÓ SOBRE EL TRACTAMENT DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL
Es pot consultar la política de privacitat aquí.

Share Post