Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW

Participa al sorteig de @descobreixolot i guanya 4 entrades per anar al Teatre Principal d’Olot per l’espectacle familiar La biblioteca de la curiositat infinita”.

Com ja saps, a Olot hi ha un gran ventall de propostes culturals per a tots els públics! T’animem a descobrir-les amb nosaltres, sortejant quatre entrades per l’espectacle familiar “La biblioteca de la curiositat infinita” que tindrà lloc el diumenge 25 de març a les 17 h al Teatre Principal d’Olot.

COM PARTICIPAR

De l’14 al 16 de març de 2023, entra al perfil d’Instagram del @descobreixolot, segueix-nos (si encara no ho fas) i visita la publicació del sorteig per conèixer tots els detalls de com participar i guanyar les 4 entrades per veure la instal·lació “La biblioteca de la curiositat infinita”.

En el post veuràs tot el que has de fer per participar en el sorteig: 

 1. Seguir els perfils de @descobreixolot i d’@olotcultura
 2. Fer “M’agrada” a la publicació del sorteig
 3.  Fer almenys un comentari, etiquetant a una persona amb qui t’agradaria gaudir de les entrades. Com més comentaris facis, més opcions de ser la persona guanyadora.

BASES DE PARTICIPACIÓ I REQUISITS

 1. De l’14 al 16 de març de 2023, hauràs d’entrar al perfil d’Instagram del @descobreixolot, seguir-lo (juntament amb el perfil @olotcultura), fer “M’agrada a la publicació i deixar, com a mínim, un comentari etiquetant amb qui voldries gaudir de les entrades.
 2. Com més comentaris realitzats sense repetir les persones etiquetades, més participacions en el sorteig es tindran.
 3. El premi consisteix en 4 entrades per gaudir de la instal·lació: Biblioteca de la curiositat infinita, al Teatre principal d’Olot, el dia 25 de març a les 17 h.
 4. El sorteig de les entrades es realitzarà durant els dies posteriors a la finalització de la campanya.
 5. Es contactarà a la persona guanyadora a través del perfil d’Instagram del @descobreixolot. Cap altra via de contacte serà vàlida per obtenir el premi.
 6. Si la persona guanyadora té el perfil privat és possible que hagi d’acceptar sol·licitud de seguiment abans que puguem contactar-hi per poder-li explicar com obtenir les entrades.
 7. Si la persona guanyadora no respon passades 48 h de l’enviament del missatge a través d’Instagram, es passarà a la següent persona de la llista.
 8. El premi no és bescanviable per l’import en efectiu ni per qualsevol altre espectacle que ofereix Olot Cultura.
 9. Queden prohibits els perfils falsos, tant per optar al premi com per etiquetar-los per aconseguir més participacions.

INFORMACIÓ SOBRE EL TRACTAMENT DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL
Es pot consultar la política de privacitat aquí.

Share Post