Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

Botigues d’Olot que tornen bojos als pares

Atenció, famílies! Esteu a punt de descobrir algunes botigues per a famílies amb nens, que us faran quedar-ne totalment enamorats, dels productes que venen. Són totes elles botigues situades a Olot.

Des de roba per a tota la família, fins a productes cuquis per a bebés, passant per joguines boniques de tota la vida… Us animem a anar de compres amb nosaltres per descobrir les millors botigues per a famílies amb nens d’Olot. Esteu a punt?

Andròmines

Un altell de joguines educatives

Us imagineu entrar en una botiga de joguines bonica i no poder para de mirar i mirar i que, de sobte, us entressin moltes ganes de jugar?

Doncs aquesta botiga és Andròmines i està al Carrer del Sastres, al nucli antic d’Olot! Amb joguines de fusta, de cartró, de roba… Joguines de sempre, joguines educatives en una botiga que si hi aneu, segur que no us deixarà indiferent!

I és que com diuen la Carme i la Dolors, jugar i jugar sense parar no té edat!!! 😉

I al costat de la botiga d’Andròmines hi ha el Niu, un espai de joc lliure per a famílies amb nens petits que vulgui passar una estona bonica i de qualitat jugant amb materials nobles com la fusta.

FOTO TIME OUT BCN

El Blauet

Una botiga de moda infantil i puriecultura al servei dels pares

FOTO ACOLOT

Podríem dir que El Blauet és una d’aquelles botigues que tots els pares, i futurs pares i mares, voldríem tenir al costat de casa. I és que són especialista en llistes de naixements, per facilitar-ho tot als pares, ajudant-los i assessorant-los en tot moment!

Al Blauet, al nucli comercial d’Olot, hi trobareu una roba de bebé preciosa i productes únics per a cistelles de naixement, a més de mobiliari infantil, cotxets i complements de passeig per als bebés!

Share Post