Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

3 botigues on comprar embotits d’Olot més que bons!

Olot és terra d’embotits dels bons! Fets amb carn de qualitat i de proximitat, a Olot i la Garrotxa trobareu botigues on comprar embotits d’Olot més que bons… boníssims!

Si us interessa, ben a prop d’Olot, també podeu visitar 7 granges i productors de la Garrotxa, per conèixer de prop el procés d’elaboració dels productes.

Els embotits d’Olot i la Garrota van del productor al consumidor, sense peatge ni intermediaris. Cada any se celebra la Fira de l’Embotit (aproximadament el mes de març) on podreu conèixer i tastar tots aquests productors d’embotit.

Mentres esperem que comenci la Fira de l’Embotit, aquí teniu un recull de les millors botigues on comprar embotits a Olot.

 

3 comerços on anar a comprar un embotit bo i deliciós

Can Japot

Si el que busqueu són embotits amb denominació d’origen, Can Japot d’Olot és la vostra xarcuteria, al carrer major d’Olot. Es remunta a l’any 1852 i és un dels comerços més antics d’Olot! Una botiga de tota la vida, bonica i tradicional. A Olot som molt de comerç petit, tradicional i de proximitat.

Embotits Casolans Masoliver

Aquesta és una de les xarcuteries d’Olot, de tota vida, a la plaça Major, freqüentada per aquelles persones de paladars de bons embotits! De parada obligada si passegeu pel centre d’Olot, ni que sigui per admirar el seu preciós (i saborós) aparador.

El Rebost de la Vall

Per als amants dels embotits singulars, i és que és un dels únics productors de garrillot, al Rebost de la Vall fan embotits amb la pell cosida de l’espatlla i farcit amb la mateixa carn de les botifarres, ja siguin d’ou, de fetge o negra.

Es troba darrere de l’antiga estació del carrilet d’Olot, on hi comença la via verda (biciarril). Abans o després de la passejada per la Via Verda o pels voltants del riu Fluvià, passeu per l’agrobotiga Verntallat on hi trobareu el Rebost de la Vall. 

Share Post