Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

3 botigues on comprar embotits d’Olot més que bons!

Olot és terra d’embotits dels bons! Fets amb carn de qualitat i de proximitat, a Olot i la Garrotxa trobareu botigues on comprar embotits d’Olot més que bons… boníssims!

Si us interessa, ben a prop d’Olot, també podeu visitar 7 granges i productors de la Garrotxa, per conèixer de prop el procés d’elaboració dels productes.

Els embotits d’Olot i la Garrotxa van del productor al consumidor, sense peatge ni intermediaris. Aquí teniu un recull de les millors botigues on comprar embotits a Olot.

Comerços on anar a comprar un embotit bo i deliciós

Can Japot

Si el que busqueu són embotits amb denominació d’origen, Can Japot d’Olot és la vostra xarcuteria, al carrer major d’Olot. Es remunta a l’any 1852 i és un dels comerços més antics d’Olot! Una botiga de tota la vida, bonica i tradicional. A Olot som molt de comerç petit, tradicional i de proximitat.

El Rebost de la Vall

Per als amants dels embotits singulars, i és que és un dels únics productors de garrillot, al Rebost de la Vall fan embotits amb la pell cosida de l’espatlla i farcit amb la mateixa carn de les botifarres, ja siguin d’ou, de fetge o negra.

Es troba darrere de l’antiga estació del carrilet d’Olot, on hi comença la via verda (biciarril). Abans o després de la passejada per la Via Verda o pels voltants del riu Fluvià, passeu per l’agrobotiga Verntallat on hi trobareu el Rebost de la Vall. 

Carnisseria Planagumà

En aquesta carnisseria familiar de tota la vida d’Olot, hi trobareu uns embotits de primera qualitat. Heu de provar el fuet… o el bull blanc. Estan deliciosos! A més d’embotits, hi podreu comprar carns denominació d’Origen i de proximitat.

Estan a tocar de la plaça Balmes i la passió per la seva feina i les seves inquietuds els han portat també a facilitar tallers de cuina sobre com cuinar els seus productes.

Share Post