Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

On anar a comprar les millors botifarres d’Olot

Olot i la Garrotxa són terra de botifarres i embotits

Tant se val si la botifarra és blanca, negra o de perol. Trieu la que més us agradi i si dubteu, agafeu-ne una de cada! El que compta és que sigui bona, que vagi acompanyada d’un bon pa de pagès, tomàquets de sucar i, sobretot, bona companyia! Us expliquem on comprar botifarres d’Olot.

Olot i la Garrotxa són terra d’embotits, i hi trobem productors que es crien els animals i elaboren de manera artesana els seus embotits: botifarres, fuets, llonganisses, baiones, secallones, etc. I que fan delectar els nostres paladars!

 

TIPUS DE BOTIFARRES QUE HI HA A OLOT

Un dels embotits cuits de porc més populars de la Garrotxa és la botifarra blanca, anomenada també muleta, paltruc, bull o bisbe. Apreciada pel seu gust suau, és ideal per menjar amb un bon pa amb tomàquet o coca, com preferiu!

També tenim la botifarra negra o bull, que tant es pot menjar seca, acompanyada també d’un un bon pa amb tomàquet, com cuinada a la brasa o passada per la paella.

I la botifarra de perol, o de parracs, com alguns n’hi diuen: és un embotit molt saborós, melós i típic de les comarques gironines i el Maresme! Sabeu que el nom que té fa referència al recipient on es cou?

BOTIGUES ON COMPRAR LES MILLORS BOTIFARRES I EMBOTITS D’OLOT I LA GARROTXA

Els millors productors de botifarres d'Olot i la Garrotxa

EMBOTITS I QUEVIURES CAN NOGUER

Ubicats al cor d’Olot, al nucli antic, hi trobem aquesta botiga de proximitat especialitzada en embotits artesanals i queviures diversos que no podeu deixar de visitar si veniu a Olot!

C. Sant Ignasi, 7 · Olot

CARNS I EMBOTITS JORDI VILARRASA

Té la granja i l’obrador al Mas Janric de Begudà, a 10 minuts d’Olot, i té parada al Mercat d’Olot. Es crien els porcs de raça Duroc-Landrace, que alimenten amb ordi, blat de moro i favó per tal d’aconseguir una carn excel·lent. El producte? TOP, TOP, TOP!

Mercat d’Olot

PORCS CASOLANS COROMINAS

Els trobareu a la plaça del Mercat d’Olot i elaboren ells mateixos els seu embotits. Obren les portes a la seva explotació familiar agrària, al Mas Corominas de Begudà, on us ensenyaran d’on ve el que us mengeu!

Mercat d’Olot

CARNISSERIA PLANAGUMÀ

Amb quasi 40 anys d’història, aquesta carnisseria familiar que ha passat de pares a fills treballa amb ramaders de la zona buscant l’excel·lència del producte final.

C. Francesc Montsalvatge, 2 · Olot

Share Post