Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

El mercat d’Olot: ple d’olors, colors i sabors

El mercat d’Olot: el punt de referència dels productes locals i de qualitat 

Si el que teniu és ganes de palpar la vida de la ciutat, no podeu deixar d’entrar al Mercat d’Olot, que amb la rehabilitació del 2014 ha esdevingut un nou atractiu turístic per a qui visita la ciutat!

Amb 22 parades de productes frescos, de qualitat i proximitat, el segell distintiu de la Plaça Mercat és el producte local, i aquest espai és ja tot un punt de referència de molts garrotxins i garrotxines que setmanalment baixen a la ciutat per comprar directament a productors de làctics, carns, embotits, verdures, hortalisses, pasta fresca i peix fresc que diàriament arriba de la Costa Brava!

Molts olotins arriben al mercat a peu, ja que es troba a ple centre de la ciutat, al costat de l’Oficina d’Informació i Turisme. Si preveieu fer una compra gran, podeu anar-hi amb cotxe i aparcar-lo al parking situat a sota l’edifici del mercat. Tindreu aparcament gratuït (o un bon descompte) per haver comprat al mercat -Recordeu validar el ticket del parking a les parades on hagueu comprat!

Els placers del Mercat també porten la compra a domicili. Podeu comprar per internet, whatsapp o telèfon a les parades del Mercat que desitgeu i els placers ajuntaran la comanda per dur-vos-la a casa.

 


Si voleu, us animem a descobrir també el mercat setmanal d’Olot (dilluns) que es fa al Firal (Passeig d’en Blay).

Horaris i localització

HORARIS

  • De dilluns a divendres, de 8 a 19 h.
  • Dissabtes, de 8h a 15 h.

+ INFO

COM ARRIBAR-HI

Share Post