Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

El mercat d’Olot: ple d’olors, colors i sabors

El mercat d’Olot: el punt de referència dels productes locals i de qualitat 

Si el que teniu és ganes de palpar la vida de la ciutat, heu de fer una visita i entrar al Mercat d’Olot, que amb la rehabilitació del 2014, ha esdevingut un nou atractiu turístic per a qui visita la ciutat!

Amb més de 20 parades de productes frescos, de qualitat i proximitat, el segell distintiu de la Plaça Mercat és el producte local! Aquest espai és ja tot un punt de referència per a molts garrotxins i garrotxines, que setmanalment baixen a la ciutat per comprar directament a productors de làctics, carns, embotits, verdures, hortalisses, pasta fresca i peix fresc que diàriament arriba de la Costa catalana!

Molts olotins arriben al mercat a peu, ja que es troba a ple centre de la ciutat, al costat de l’Oficina d’Informació i Turisme. Si preveieu fer una compra gran, podeu anar-hi amb cotxe i aparcar-lo al parking situat a sota l’edifici del mercat. Tindreu aparcament gratuït (o un bon descompte) per haver comprat al mercat -Recordeu validar el ticket del parking a les parades on hagueu comprat!

Els placers del Mercat també porten la compra a domicili i, a través de la seva pàgina web, ja podeu fer les vostres compres al Mercat d’Olot online, per internet!


Si voleu, us animem a descobrir també el mercat setmanal d’Olot (dilluns) que es fa al Firal (Passeig d’en Blay).

Horaris i localització

HORARIS

  • De dilluns a divendres, de 8 a 19h.
  • Dissabtes, de 8h a 15h

+ INFO

EL MERCAT D'OLOT ONLINE

Comprar online

COM ARRIBAR-HI

Share Post