Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

El mercat d’Olot: ple d’olors, colors i sabors

El mercat d’Olot: el punt de referència dels productes locals i de qualitat 

Si el que teniu és ganes de palpar la vida de la ciutat, heu de fer una visita i entrar al Mercat d’Olot, que amb la rehabilitació del 2014, ha esdevingut un nou atractiu turístic per a qui visita la ciutat!

Amb més de 20 parades de productes frescos, de qualitat i proximitat, el segell distintiu de la Plaça Mercat és el producte local! Aquest espai és ja tot un punt de referència per a molts garrotxins i garrotxines, que setmanalment baixen a la ciutat per comprar directament a productors de làctics, carns, embotits, verdures, hortalisses, pasta fresca i peix fresc que diàriament arriba de la Costa catalana!

Molts olotins arriben al mercat a peu, ja que es troba a ple centre de la ciutat, al costat de l’Oficina d’Informació i Turisme. Si preveieu fer una compra gran, podeu anar-hi amb cotxe i aparcar-lo al parking situat a sota l’edifici del mercat. Tindreu aparcament gratuït (o un bon descompte) per haver comprat al mercat -Recordeu validar el ticket del parking a les parades on hagueu comprat!

Els placers del Mercat també porten la compra a domicili i, a través de la seva pàgina web, ja podeu fer les vostres compres al Mercat d’Olot online, per internet!


Si voleu, us animem a descobrir també el mercat setmanal d’Olot (dilluns) que es fa al Firal (Passeig d’en Blay).

Horaris i localització

HORARIS

  • De dilluns a divendres, de 8 a 19h.
  • Dissabtes, de 8h a 15h

+ INFO

EL MERCAT D'OLOT ONLINE

Comprar online

COM ARRIBAR-HI

Un mercat transversal i integrador

La Plaça Mercat d’Olot rep visites de gent de tot Catalunya que venen expressament en cerca de la qualitat, diversitat i proximitat dels productes que s’hi venen, és per això que la mitjana de fidelització de les parades és del voltant d’un 80%.

El conjunt de parades variades que formen part de la plaça, constitueixen una Associació de Placers d’Olot, de manera que estan organitzats i treballen conjuntament per a la millora constant del recinte. Si vols descobrir-les totes, pots visitar la web mercatdolot.cat, on estan classificades per tipologia. I si valores comprar de proximitat i estalviar, també pots treure profit al Garrotxa Approp, que també és present en algunes parades del mercat.

Si visitar el mercat d’Olot t’obre la gana, no et perdis delit gastronòmic, el portal de la Garrotxa que recull l’oferta gastronòmica del territori, passant per les parades del mercat, els seus productors i els restaurants on degustar els seus aliments de gran qualitat. Bon profit!

Share Post