Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

Camps i pistes d’Olot on anar a jugar

Els camps i pistes d’Olot són uns dels espais amb més vida de la ciutat. Espais de joc de gran valor per nens i nenes que amb els seus riures, crits i corregudes, converteixen aquests llocs en espais amb ànima, plens d’alegria i en una font inesgotable de salut!

I és, mentre els petits i petites juguen, quan pares, mares, avis i àvies tenen oportunitat de parar, conversar i compartir connectant amb altres famílies. Moments quotidians que enriqueixen. Moments que, si ens els permetem, poden ser un regal per tots!

QUINS CAMPS I PISTES HI HA A OLOT

A Olot no hi falten ni camps ni pistes on anar a jugar a pilota. Des de pistes urbanes a grans camps verds. Així que us deixem un recull dels que hi ha a la ciutat perquès pugueu escollir segons el dia i les ganes de joc!

Pista del Pla de Dalt

Com arribar

La pista del barri del Pla de Dalt és un lloc que poques vegades, quan és de dia, dorm! Una pista que, hi passeu a l’hora que hi passeu, gairebé sempre hi trobareu canalla amb patins o gaudint de la pilota i dels partits que hi fan. Un espai que no és només un punt de trobada per als veïns del barri, sinó que també atreu nens i nenes d’altres barris amb ganes de trobar-hi companys de joc i jugar-hi un bon partidet, sigui de bàsquet o futbol o fer-hi un circuit per patinar.

Els bancs que envolten la pista són un lloc ideal per als pares i avis que segueixen de ben prop el joc. Hi ha, també, una zona d’arbres al costat de la pista on trobareu un tobogan, gronxadors i un espai d’exercici per a la gent gran!

Camp de fútbol Les Tries

Com arribar

A prop de la Font de les Tries, just darrere del Club Natació Olot, hi trobem un gran camp de futbol de sorra que atrau adolescents de tota la ciutat, especialment els del barri de Sant Miquel. Els caps de setmana i en època de vacances, sobretot, aquest espai es converteix en un punt de trobada on es juguen partits de futbol molt emocionants! El camp, situat al costat del Fluvià i als peus de Batet de la Serra, ofereix un entorn magnífic per a gaudir tant del joc com de la natura. Una bona opció per qui tingui ganes de jugar a futbol i passar una bona estona!

Pista esportiva del Parc Miquel Martí i Pol

Com arribar

La pista que trobem a la sortida de la plaça Palau, al barri de Sant Cristòfol i Mas Bernat, és una pista semiballada ubicada entre l’avinguda Bisaroques i el riu Fluvià. La pista, amb cistelles i porteries, és freqüentada per joves i mainada que tant hi juguen a bàsquet com a futbol, majoritàriament. No és d’estranyar, també, trobar-hi qui fa el seu entrenament a l’aire lliure a la zona enjardinada dels voltants de la pista amb música que sona per acompanyar l’activitat.

La part superior del parc, disposa de bancs on seure, veure i acompanyar, des de la distància, el joc a la pista.

Camps i pistes de la Garrinada

Com arribar

Al darrere del barri de Sant Miquel i al peu de dos volcans, el Montsacopa i la Garrinada, s’obre una gran zona verda que probablement és un dels espais de jocs més amplis i extensos de la ciutat. Amb una pista de bàsquet, un camp de futbol de sorra, un camp gran ideal on jugar al criquet i diferents prats on córrer i anar en bicicleta, aquesta zona plena de vida és un nexe entre el barri de Sant Miquel i el pla de Baix d’Olot.

Camps i pistes de Batet de la Serra

Com arribar

És la zona de joc més allunyada de la ciutat, que tant freqüenten veïns de Batet de la Serra com grups d’amics que s’hi desplacen per passar-hi el mati o la tarda. A la pista que hi trobareu tant s’hi pot jugar a bàsquet com a futbol i al costat, hi trobareu una de les úniques pistes de Vòlei ball de la comarca.

No hi falta una zona de joc amb gronxadors pels més petits i una zona de bosc i paret de pedra seca on seure sota l’alzinar i passar una estona ben agradable, envoltats de silenci i natura.

A Olot, hi ha una gran diversitat d’espais destinats al joc i l’esbarjo. Des de parcs urbans fins a àmplies zones verdes, cada racó de la ciutat ofereix una oportunitat única perquè nens i nenes explorin, creixin i es diverteixin. Espais que són més que simples llocs de joc, són punts de trobada i de convivència. Perquè a través del joc, de les persones i de l’entorn urbà s’enriqueixen les vides, vaja, tal com s’ha fet sempre!
Share Post