Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW | @
 

Cavalcada de reis a Olot

Tot el què cal saber sobre la Cavalcada de Reis a Olot

Us expliquem tot el que heu de saber per gaudir al màxim de la impressionant cavalcada de Reis a Olot!

Amb la Fira del Pessebre, pel Pont de la Puríssima, la ciutat va començar a vestir-se d’ambient de Nadal, on podeu viure i gaudir de les activitats que hi ha, i també, envoltar-vos de la màgia de les Festes de Nadal, fins el dia de Reis.

Com és la cavalcada de reis d’Olot

FOTOS VIA @OLOTUIT

Com és tradició, la nit de reis, a Olot hi haurà la gran cavalcada per donar la benvinguda a la ciutat a Ses Majestats els Reis d’Orient.

La cavalcada, sortirà el dia 5 de gener a les 18.30h de la plaça Clarà i recorrerà el centre de la ciutat fins al Firal, on l’alcalde d’Olot li farà entrega de les claus de la ciutat i on tots els infants podran donar-los les cartes personalment.

Campament Reial d’Olot

Fotos via @olotuit

Si ja heu escrit la carta a Ses Majestats els Reis d’Orient, del 2 al 4 de gener podeu entregar-la als patges reials que us espererant a l’espectacular Campament Reial, de les de 18 h a 21h, situat a la Plaça Josep Clarà d’Olot!

Important! Per evitar cues i passar fred els patges us aconsellen recollir, a partir de les 16h, un tiquet gratuït a la mateixa plaça que us permetrà entrar a veure els Carters i patges Reials i donar-los les vostres cartes. Amb aquest mateix tiquet, podreu saludar Ses Majestats el dia 5 de gener, al finalitzar la gran esperada cavalcada de reis d’Olot!

Aquest campament no és un campament comú… Hi coneixereu de ben a prop els l’Encarregat del Temps, els Cuiners, la Fanalera, la Caramelera i el Carboner, a banda de poder assistir a diversos tallers de manualitats.

Esperar els Reis amb una bona xocolata desfeta

Faci molt (o poc) fred, una xocolata desfeta sempre farà més agradable l’espera de l’arribada de Ses Majestats els Reis a Olot!

Al centre d’Olot trobareu cafeteries de tota la vida, granges i pastisseries que amb la seva xocolata us faran tocar el cel! Feu un cop d’ull!

 Ruta d’exposicions. Art, Nadal, Pessebres, Fotografia.

Durant el Nadal a Olot, mentre espereu que arribin els Reis, una bona idea és visitar els Pessebre i les exposicions del Nadal.

La Ruta d’exposicions d’Olot Cultura us proposa descobrir, fins el dia de Reis, varis pessebres a diferents punts de la ciutat. Passejar pel pati de l’Hospici  serà formar part del Naixement a l’hera de l’hospici, amb el pessebre de la ciutat.  Visitar  el Museu dels Sants d’Olot serà conèixer Ramon Amandeu, entrar a Can Trincheria serà endinsar-se al pessebre de la casa…!

Share Post
Written by

hola@descobreixolot.cat

Un blog amb les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!