Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

La Cavalcada de Reis d’Olot 2021 i el Campament Reial

Reis Olot 2021: què es podrà fer?

Molts olotins/es es pregunten a hores d’ara si aquest any de pandèmia hi haurà o no Reis a Olot….

Sapigueu doncs que el Centre Cultural els Catòlic, amics de confiança de Ses Majestat els Reis d’Orient, ens han informat que  SÍ arribaran els reis a Olot!

Ens diuen que, a priori, ja podem comptar que hi haurà Campament Reial aquest 2021 a Olot! Com va sent habitual, caldran entrades (gratuïtes) per accedir al recinte del Campament Reial a la Plaça Clarà. Es podran comprar per internet el dia 31 de desembre.

El Centre Cultural Els Catòlics i l’Ajuntament d’Olot també estan treballant perquè es pugui dur a terme una Cavalcada de Reis estàtica el dia 5 de gener al Parc Nou. És un nou format que s’ha hagut d’idear per aquest any de pandèmia. No era l’opció preferida pels organitzadors però les noves restriccions Covid per aquest Nadal han obligat a treballar en aquest escenari. Us expliquem més detalls una mica més avall.

Vídeos dels Reis a Olot

Ses Majestats, els 3 Reis d’Orient, i els Patges Reials ja han arribat a la Garrotxa i van enviat vídeos a tots als olotins i olotines! Si tot va bé, els Patges Reials arribaran a Olot el dia dos de gener per instal·lar el Campament Reial, del 2 al 4 de gener a la Plaça Clarà.

Fa més de 70 anys que els Patges instal·len el Campament Reial a Olot, amb la col·laboració i organització dels amics del Centre Cultural els Catòlics. Aquest any de pandèmia han hagut d’adaptar les propostes a la normativa vigent, i en canvi constant, conseqüència de les mesures preventives de la Covid-19, per tal que els visitants puguin gaudir dels espectacles d’una manera segura.

Vídeos: Ajuntament d’Olot – Centre Els Catòlics

Campament Reial Olot 2021

El Campament Reial serà un espai segur i amb entrada prèvia obligatòria (i gratuïta). Serà com sempre, del 2-4 de gener a la plaça Clarà d’Olot

L’espectacle del Campament Reial començarà a les 6 de la tarda (2, 3 i 4 gener), i els visitants podran gaudir de la visita en grups reduïts, per garantir les distàncies entre els diferents grups estables i de convivència. Entraran grups reduïts cada 20 minuts.

Per accedir al recinte, els espectadors hauran de disposar d’una entrada, adquirida prèviament de forma gratuïta a través de la pàgina web d’OlotCultura.cat. A diferència d’altres anys, les persones que no disposin d’entrada no podran accedir al recinte.

Les entrades es podran reservar a partir del dijous 31 de desembre a les 10h i cada usuari podrà disposar d’un màxim de 4 entrades. L’aforament al recinte serà limitat d’acord amb la normativa de prevenció de la Covid.

Com a novetat, els carters reials formaran part de l’espectacle i no recolliran les cartes directament dels infants. Aquests els podran fer arribar les cartes a través de les bústies que s’habilitaran a l’interior i a l’exterior del campament, i també per correu electrònic a través de l’adreça reis@olot.cat.

Concurs de Fanals Miquel Gou 2021

COM PARTICIPAR-HI?

El concurs es farà a la xarxa social Instagram
? Seguir @CatolicsOlot
? Pengeu un post on es vegi el fanal i etiqueteu la foto amb #concursfanalsmiquelgou21.
‼️ Aquells comptes que siguin privats, hauran d’enviar una captura de pantalla per missatge directe.
? Pot participar tothom, sempre que els fanals siguin casolans!

??‍?El jurat, format per artistes locals, valorarà especialment els que estiguin elaborats pels infants, i escollirà 10 fanals guanyadors.
? Es comunicarà el veredicte el dissabte 9 de gener de 2021 a través del compte @catolicsolot

? Els guanyadors guanyaran un lot de productes d’@abacuscoop

[Qui Organitza el concurs? Centre Cultural els Catòlics]

Cavalcada de Reis d'Olot 2021

Aquest any, amb la Covid es feia difícil preveure la Cavalcada per evitar les aglomeracions. Per això, l’Ajuntament d’Olot i el Centre Cultural Els Catòlics van treballar diferents possibilitats i escenaris. Un d’ells era fer una Cavalcada de 22m que passaria pels barris d’Olot. Malauradament, aquesta Cavalcada més dinàmica no serà possible. Degut a les mesures del PROCICAT, la Cavalcada de Reis d’Olot serà estàtica i es farà al Parc Nou. 

Si tot va bé, Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a Olot el dimarts 5 de gener a les 17.30h en les seves habituals carrosses i acompanyats dels personatges de la comitiva reial. S’instal·laran als paratges del Parc Nou perquè els olotins/es poguem saludar-los.

Per poder mantenir les mesures i controlar l’aforament, caldrà tenir entrades per accedir al recinte. Les entrades seran gratuïtes i es posaran a la venta a través del web d’Olot Cultura el dissabte 2 de gener a les 10 h del matí.  

Cada usuari podrà obtenir un màxim de 5 entrades, corresponent al grup de convivència. Des de l’organització demanen que la gent agafi les entrades realment necessàries, per tal d’afavorir que tots els infants que vulguin puguin anar a saludar a Ses Majestats al Parc Nou.

Fotos via @olotuit

NOTA

* Aquesta informació s’anirà actualitzant a mesura que els organitzadors, El Centre Cultura els Catòlics, ens vagin informant. Gràcies al seu esforç i amb la col·laboració de totes i tots, segur que aquest any podrem gaudir de nou d’un magnífic Campament Reial i d’una fantàstica Cavalcada de Reis!

Organitza: Centre Cultural els Catòlics · Amb el Suport de: Ajuntament d’Olot

Feu un cop d’ull al programa d’Olot Temps de Nadal d’aquest 2020-21! Hi ha un munt d’activitats per a tothom: des de tastets de torrons fins a visites guiades dels pessebres d’Olot, passant pels tradicionals Mercats de Nadal. Tampoc hi faltaran: la cagada del Tió (amb un format diferent), una gimcana autoguiada del pessebre de la Faràndula (a partir del 21 desembre, infomació a l’Oficina de Turisme d’Olot), cantades de nadales i pastorets, i contes per la mainada.

I per acompanyar el fred, res millor que anar a buscar a les cafeteries de tota la vida, granges i pastisseries una bona xocolata desfeta!

Share Post