Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

Els millors suïssos i xocolata desfeta a Olot

Mans fredes, estómac calent! On fer suïssos i xocolata desfeta a Olot

Els dies de fred és quan ve de gust fer una parada i escalfar el cos! Sigui amb una xocolata desfeta o un suís, Olot us ofereix un munt de possibilitats culinàries per als esmorzars i berenars d’hivern.

Us portem a tastar 3 cafeteries, bars i granges de tota la vida, on podeu fer un bon suïs i xocolata calenta. Escalfeu-vos bé les mans amb aquestes xocolates desfetes delicioses.

Cafeteries i granges a Olot que us faran entrar en calor

GRANJA EL CARRILET

Ubicada al carrer dels Dolors, en ple nucli comercial, hi ha qui diu que aquesta granja, amb més de 30 anys d’història, fa els millors suïssos d’Olot!!!

> Com arribar-hi

PASTISSERIA CALLÍS

Davant de l’església de Sant Esteve trobareu una de les pastisseries de tota la vida, Can Callís! Què seria prendre la seva xocolata deliciosa sense sucar-hi un bon melindro?

> Com arribar-hi

FERRER XOCOLATA

A Ferrer xocolata no hi ha res “perquè sí!” Quan hi aneu fixeu-vos en l’edifici, que sembla una rajola de xocolata, i en el seu sostre… que sembla que les gotes us hagin de caure al damunt! No podeu deixar d’anar-hi a prendre una xocolata calenta o el que és, probablement, el cappuccino més singular de la Garrotxa que te’l prendràs en una tassa de xocolata negra 1907 (70,8% de cacau). Al seu interior: financier d’avellana, crema de cafè i mousse de llet i xocolata blanca.
> Com arribar-hi

Share Post