Els millors guisats d’Olot pels dies d’hivern
Els dies de fred és quan ve de gust fer una parada i escalfar el cos! Sigui per dinar o per sopar, Olot us ofereix un munt de restaurants on fer un bon guisat! Escalfeu l’estómac anant a menjar en qualsevol dels restaurants d’Olot que us recomanem. Bon profit!
BAR EL GROS MERCAT
Si teniu ganes de guisats dels de veritat, aquest és el vostre bar! Cua de bou, ànec amb sípia o pilotilles amb bolets són algunes de les 6 o 7 cassoles que en Josep prepara cada dia! Eps, tingueu present que només hi fan esmorzars!!!
EL CLUB | CAN PELAIO
Aquest és un dels clàssics d’Olot on podreu fer des d’un deliciós esmorzar de forquilla a bon un sopar, degustant tapes de ronyons per obrir la gana o pedaçets de vedella amb ceps, melosos i saborosos…!
RESTAURANT LA CANAL
Galtes de vedella guisades, cua de bou, … i diuen que el cap i pota i els postres que fan estan per llepar-se’n els dits!!
HOSTAL DELS OSSOS
Uns dels plats més esperats del menú d’aquest restaurant de Batet de la Serra és un dels plats preferits per a molts de nosaltres: l’escudella i carn d’olla, que sovint a casa no tenim temps de preparar-la, i que és excel·lent per a molts gastrònoms!
RESTAURANT LA DEU
Al restaurant la Deu trobareu les autèntiques patates d’Olot. I les continuen fent artesanalment igual que el primer dia, l’any 1943!