Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

El Restaurant Les Cols. El restaurant estrellat d’Olot

Menjar al restaurant Les Cols: una experiència gastronòmica estel·lar

_

2 estrelles Michelin i 1 estrella verda

La presentació de la guia Michelin és un dels esdeveniments gastronòmics més esperats de l’any per tots els restaurants, i és que és un punt referent mundial de reconeixement gastronòmic.

A Olot tenim un restaurant amb Estrella Michelin: el restaurant Les Cols. Menjar a Les Cols és una autèntica experiència gastronòmica i arquitectònica! Descobreix-ho!

El Restaurant Les Cols d’Olot ha renovat les seves dues estrelles per la guia Michelin i manté  l’estrella verda, en reconeixement a la seva sensibilitat per a la sostenibilitat i el medi ambient.

foto Restaurant les cols

Tastar la Garrotxa a través del seu menjar

Les Cols es defineix com un restaurant que transmet molt amb pocs elements; una cuina sincera, natural, sensible i autèntica que projecta la seva filosofia de vida a través d’un producte de proximitat i sostenible.

Fina Puigdevall, propietària i cuinera del restaurant, reflexa en els seus plats la seva manera de ser, amb propostes arrelades a la terra i al paisatge que l’envolta.

Seguint aquesta filosofia de vida, l’equip de Les Cols disposa també d’una zona de treball, innovació i creativitat que consisteix en la creació del seu propi hort, el qual podeu visitar, on cultiven el seu propi producte per arribar a la proximitat més pura i natural que l’entorn ofereix.

fotos Restaurant les cols

Art culinari i arquitectònic en simbiosi

El Restaurant Les Cols d’Olot no només ens sorprèn a través del gust sinó que també ho fa a través de la vista, essent una de les obres més emblemàtiques realitzades per RCR, un estudi d’arquitectes on els seus projectes destaquen per l’harmonia de les obres amb l’entorn i paisatge.

El 2017 l’equip RCR van rebre el Premi Pritzker esdevenint el primer estudi d’arquitectura català en aconseguir-lo.

fotos Turisme Garrotxa / Garrotxa Hostalatge

Share Post