Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW | @
 

L’únic restaurant estrellat d’Olot. El Restaurant Les Cols.

A Les Cols, cuina de primera classe. Una experiència que no podeu deixar enrere en el vostre viatge a la Garrotxa.

La presentació de la guia Michelin és un dels esdeveniments gastronòmics més esperats de l’any per tots els restaurants, i és que és un punt referent mundial de reconeixement gastronòmic.

El Restaurant Les Cols d’Olot renova les seves dues estrelles per la guia Michelin del 2019.

foto Restaurant les cols

Tastar la Garrotxa a través del seu menjar

Les Cols es defineix com un restaurant que transmet molt amb pocs elements; una cuina sincera, natural, sensible i autèntica que projecta la seva filosofia de vida a través d’un producte de proximitat i sostenible. Fina Puigdevall, propietària i cuinera del restaurant, reflexa en els seus plats la seva manera de ser, amb propostes arrelades a la terra i al paisatge que l’envolta.

Seguint aquesta filosofia de vida, l’equip de Les Cols disposa també d’una zona de treball, innovació i creativitat que consisteix en la creació del seu propi hort, el qual podeu visitar, on cultiven el seu propi producte per arribar a la proximitat més pura i natural que l’entorn ofereix.

fotos Restaurant les cols

Art culinari i arquitectònic en simbiosi

Les Cols no només ens sorprèn a través del gust sinó que també ho fa a través de la vista, essent una de les obres més emblemàtiques realitzades per RCR, un estudi d’arquitectes on els seus projectes destaquen per l’harmonia de les obres amb l’entorn i paisatge. El 2017 l’equip RCR van rebre el Premi Pritzker esdevenint el primer estudi d’arquitectura català en aconseguir-lo.

fotos Turisme Garrotxa / Garrotxa Hostalatge
Share Post
Written by

hola@descobreixolot.cat

Un blog amb les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!