Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

Com conèixer gent nova a Olot sense fer ús de les app ni les xarxes

Podria ser que en aquest món digitalment connectat, les xarxes socials i les aplicacions de cites hagin assolit una influència excessiva en les nostres vides? Potser ens estem perdent la riquesa de les interaccions personals a mesura que les modernitats digitals guanyen terreny i presència en el nostre dia a dia?

Potser et preguntes com conèixer gent nova a Olot sense recórrer a les apps o xarxes socials?

Sense obviar les noves tecnologies i tenint en compte que les xarxes socials i les aplicacions de cites són una via fàcil i ràpida per conèixer gent nova, a Olot, així com en totes les ciutats, hi ha mil i una maneres de connectar de forma autèntica, recorrent a les maneres en com s’ha fet sempre: relacionant-nos entre nosaltres en espais reals i genuïns. Perquè, les relacions personals presencials (sí, sí… aquelles en les que ens trobem, i ens veiem cara a cara, i ens mirem els ulls, i ens donem les mans o ens fem dos petons i ens abracem), continuen sent la base de les nostres vides!

És important recuperar espais de trobada, on es generen moments on compartim i es creen experiències personals enriquidores, ampliant, així, la nostra xarxa d’amics. Davant nostre hi ha un món de possibilitats per explorar i conèixer altres persones amb qui teixir noves relacions i gaudir del caliu de la vida real.

Foto: Marta Muñoz Dansa

T’agrada ballar?

A Olot hi ha moltes escoles de dansa que ofereixen classes de diferents estils, com ara ballet, dansa contemporània, bachata o salsa. Per tat, tingues en compte que apuntar-te a una escola de dansa és una molt bona oportunitat per conèixer gent nova amb la mateixa passió per la dansa amb qui passar-ho bé, deixar-se anar i … ballar, ballar, ballar!

Escoles de dansa:

Foto: Ajuntament d’Olot

Vols aprendre o practicar un idioma?

Sí, aprendre un idioma nou o practicar-ne un, és una bona oportunitat, tant per ampliar les habilitats o mantenir les adquirides, com per conèixer gent nova! A més d’expandir les aptituds lingüístiques, podem descobrir noves cultures, gaudir de menjars internacionals i viure experiències que, qui sap si duraran tota la vida!

Escola d’idiomes i espais de conversa:

Foto: CEO Olot

Tens ganes de participar en projectes locals?

Olot és una ciutat activa! Compta amb moltes associacions i esdeveniments obertes a persones que vulguin col·laborar i participar. Sense cap dubte, és una bona opció per conèixer gent amb interessos comuns. Siguis amant del foc, la llum, la música, l’esport o la natura, hi ha una oportunitat per a tu!

Esdeveniments i associacions d’Olot

Foto: EME

Et consideres una persona creativa?

Les activitats creatives són un espai d’expansió, imaginació i creació, i això les converteix en una oportunitat perfecta per conèixer gent nova. Si ets una persona creativa i t’agrada expressar-te a través de les arts, a Olot tens diverses opcions per conèixer gent nova amb interessos similars als teus.

Foto: EME

Et van les arts escèniques?

A Olot, tens la possibilitat de connectar amb persones que comparteixen un interès pel teatre i la representació. Gràcies a les diverses opcions i esdeveniments teatrals disponibles, podràs establir noves amistats, a més de millorar les teves capacitats en aquest àmbit artístic. Aprofita aquesta oportunitat, experimentar un creixement artístic i puja a l’escenari!

Activitats creatives

Les propostes que us compartim no són només una alternativa a les apps i a les xarxes socials, sinó també una invitació a redescobrir el plaer de connectar amb altres a través de les experiències reals. Conèixer gent a través de la participació en esdeveniments i associacions locals enriqueix les nostres vides amb noves amistats, obrint-nos les portes a un món ple de vivències úniques.

Share Post