Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW | @
 

Què fer sense sortir d’Olot aquesta tardor?

Olot és una ciutat rica en natura, gastronomia i cultura i sense sortir-ne, tenim un munt de propostes per gaudir aquesta tardor!

Tots sabem que estem vivint temps estranys i difícils i que, per davant de tot, hem de cuidar-nos entre tots. Hem de recordar que, perquè tot vagi bé, no hem d’oblidar els consells de salut per a prevenir la Covid.

Així que repassem què és tot allò que que podem fer a Olot aquesta tardor sense sortir de la nostra ciutat!

Què fer sense sortir d’Olot aquesta tardor?

CONTINUAR LLEGINT

*

La Biblioteca Marià Vayreda d’Olot resta està tancada, però, amb cita prèvia podreu continuar gaudint del servei de préstec!!!

Tot i les limitacions que tenim al nostre davant, que no s’aturi la lectura!

ANAR ALS MUSEUS!

*

Els Museus d’Olot continuen oberts!

Respectant els aforaments que els hi vagin marcant a Olot teniu 4 Museus per visitar el cap de setmana! Per on començareu?

  1. Museu de la Garrotxa – Hospici
  2. Museu dels Sants
  3. Museu dels Volcans – Parc Nou
  4. Casa Museu Can Trincheria

MENJAR BÉ A CASA

*

Els restaurants d’Olot continuen oberts i ens tenen preparats tot de menús i plats per emportar o a domicili perquè continuem gaudint de la seva cuina, ara a casa nostra!

Podreu menjar des de tapes i peixicu, a paelles i guissats i de menús i plats de cuina volcànica! Una varietat tant de gustos com de preus que

Brillar amb Lluèrnia

*

La tardor a Olot brilla més encara amb les llums i instal·lacions de Lluèrnia! Aquest any, adaptats per la situació d’excepcionalitat, brillen cada dia des les 18h fins a mitja nit!

El programa d’aquest any contempla un total de 12 instal·lacions i 2 exposicions. A més de les accions en dies concrets que us aconsellem consultar amb Lluèrnia per si han patit algun canvi en la seva programació.

JUGAR ALS PARCS

*

Parcs urbans, parcs plens de fulles, parcs en un entorn idílic…

A Olot hi ha un munt de parcs infantils que, fins les 20h, estan oberts!

El parc dels Gegants o el parc Groc, al centre de la ciutat, us esperen amb tobogans i gronxadors. El Parc Espuña està espectaculars a la tardor i és el parc ideal per anar-hi a jugar amb les fulles! Al Parc Nou hi podeu anar tan a jugar com a gaudir de Lluèrnia! I si el que us agrada és anar amb patinets i monopatins el vostre parc és l’Skatepark de Matalosquer!

Anar d'excursió!

*

ruta volcans d'olot montolivet montsacopa

Si uns cosa no ens falta són rutes per anar d’excursió per Olot!

Amb la xarxa de senders locals Itinerànnia podem fer 8 excursions per REdescobrir Batet de la Serra, la Moixina, els volcans d’Olot, la font de les Tries, les fonts de Sant Roc o el Parc Nou!

ANAR EN BICICLETA

*

Si un lloc tenim ideal per fer passejades en bicicleta a Olot, aquesta és la Via Verda!

D’Olot fins a Les Preses, aquesta antiga Ruta que feia el Carrilet, que anava d’Olot a Girona, és ideal per fer i gaudir en família!

Un trajecte planer, gens exigent i apta per a totes les cames i bicicletes!!! 😉

Cuidem-nos entre tots i gaudim de la nostra ciutat!

Share Post