Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

Anar als Museus d’Olot amb nens? Sí! És una bona idea!

TOTS ELS INFANTS FINS A 16 ANYS TENEN ENTRADA GRATUÏTA ALS MUSEUS D’OLOT: AL MUSEU DELS VOLCANS, AL MUSEU DELS SANTS I AL MUSEU DE LA GARROTXA.

Als Museus d’Olot els hi agrada rebre grans i petits i a famílies amb infants de totes les edats! Per això als Museus d’Olot hi ha preparades activitats perquè la visita dels nens i les nenes sigui amena i divertida i, a la vegada, educativa i pedagògica.

A més a més, tots els nens i nens menors de 16 anys tenen entrada gratuïta als Museus d’Olot. Necessiteu més motius? Seguiu llegint per descobrir les propostes i activitats que us esperen en aquests tres fantàstics Museus d’Olot! Trobareu informació detallada en el web dedicat de museus.olot.cat

 

Activitats infantils i familiars que podreu trobar als Museus d’Olot

Al Museu de la Garrotxa

Al llarg del recorregut pel Museu de la Garrotxa, els més petits es trobaran amb tres activitats infantils que poden fer de forma lliure i gratuïta: una taula per jugar amb els colors i les formes, un joc amb imans que consisteix en trobar les noies amagades en un dels cartells de Cigarrillos París i un joc de construcció d’escultures a l’estil de Leonci Quera.

També podreu demanar, gratuïtament a la recepció del Museu, un quadern d’activitats infantils que inclou jocs com sopes de lletres, buscar les diferències o resoldre preguntes, tot relacionat amb la visita a les diferents sales del Museu. El trobareu en català, castellà, anglès i francès!

I als pares, us donaran un quadern amb la solucions i altres propostes d’activitats perquè pugueu gaudir plegats de l’experiència! Més informació: web del Museu

Al Museu dels Sants

El gran al·licient d’anar al Museu dels Sants amb la família és de ben segur la faràndula que hi trobareu: els gegants d’Olot (els vells i els nous), cabeçuts i altres personatges de la faràndula de la ciutat que s’havien fet als tallers de sants d’Olot.

A més, hi ha preparat quatre racons, especialment pensats per als nens i nenes. Un d’ells, precisament, està relacionat amb el Gegant d’Olot. Els racons dos i tres porten per títol “Toca toca”, per tant no cal donar més explicacions. Bé, sí, és un racó que, a més d’estar pensat per anar amb nens i nenes també és molt interessant per aquelles persones que pateixen algun tipus de dificultats de visió.

L’últim racó proposa una activitat relacionada amb els vitralls de colors que ocupen el finestral del que havia estat l’estudi d’en Marian Vayreda.

Més informació: web del Museu.

+ info al web museus.olot.cat
Share Post