Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

Museu de la Garrotxa: 2 activitats amb nens

El Museu de la Garrotxa és un espai reservat per l’art i la cultura al centre de la ciutat.
Està situat a la tercera planta de l’Hospici, un edifici històric de la ciutat d’Olot que data del segle XVIII i que està format al voltant d’un claustre, un espai únic.
El museu es pot dividir en una primera sala en la qual predominen pintures de l’Escola Paisatgística d’Olot i en 3 sales d’exposicions temporals, que sempre ofereixen propostes artístiques úniques!
El Museu acull pintures d’autors garrotxins del s. XIX i també d’autors forans com Enric Galwey, Joan Llimona, Joan Brull o Ramon Casas. I també alberga una col·lecció de cartells modernistes que no et deixaran indiferent.
Per a més detalls sobre l’horari d’obertura o les exposicions actuals, et recomanem que miris directament la web del museu en qüestió, allí trobaràs la informació sempre actualitzada!

El museu de la Garrotxa en família

Aquest museu està farcit d’història i d’històries amagades esperant ser trobades per petit@s curios@s. Us proposem 2 maneres de gaudir del Museu de la Garrotxa en família, a través de les activitats infantils que tenen preparades!

Està ubicat a l’Hospici (la casa dels Gegants d’Olot) i hi trobareu un recorregut per l’art i els artistes garrotxins al llarg de la història. Visitar aquest museu amb nens serà com una bona classe magistral d’història, art i cultura.

El Museu compta amb 5 àmbits i us transportarà en el temps meravellant-vos als grans i fomentant la curiositat en els més petits! Pels infants de 7 a 12 anys hi ha un quadern d’activitats disponible per fer la visita més amena i lúdica, resolent enigmes i buscant les respostes enmig del Museu.

Esteu a punt? Som-hi!

ELS RACONS FAMILIARS

SABER-NE MÉS

Si teniu ganes de visitar el Museu de la Garrotxa d’una manera diferent i engrescadora pels més menuts, trobareu els racons familiars al llarg del Museu! Es tracta de racons de joc, descoberta i aprenentatge per poder viure l’art de més a prop.

Al llarg dels racons familiars, descobrireu obres d’artistes com Joaquim Vayreda i Leonci Quera i col·leccions com la dels cartells modernistes de Cigarrillos Paris (gener 2019).

QUADERN D’ACTIVITATS INFANTILS

SABER-NE MÉS

Si visiteu el Museu amb nens que tenen entre 7 i 12 anys, demaneu el quadern d’activitats infantils del Museu a l’inici de la visita.

Hi trobareu activitats com: sopes de lletres, buscar les diferències i preguntes que busquen respostes perquè els més petits les resolguin a mesura que aneu passant per les diferents sales del Museu. I aquestes són només algunes de les activitats del quadern…!

El quadern està disponible en català, castellà, anglès i francès, és gratuït i a més els adults podreu disposar d’un quadern de solucions dels jocs i altres propostes d’activitats per fer amb els infants durant la visita al Museu.

Què és el que més agrada als petits Garrotxins del Museu de la Garrotxa?

* FOTOS via WWW.MUSEUS.OLOT.CAT
Share Post