Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW | @
 

2 activitats infantils per visitar el Museu de la Garrotxa en família

El Museu de la Garrotxa, a Olot,  està farcit d’història i històries amagades esperant ser trobades per petit@s curios@s i us proposem 2 maneres de gaudir del Museu en família amb les activitats infantils que us han preparat!

El Museu, que compta amb 5 àmbits, us transportarà en el temps meravellant-vos als grans i fomentant la curiositat en els més petits!

ELS RACONS FAMILIARS

SABER-NE MÉS

El Museu de la Garrotxa, ubicat a l’Hospici, al cor d’Olot, té un munt d’obres exposades que amaguen moltes històries esperant ser descobertes.

Amb les activitats infantils que el Museu de la Garrotxa té preparades descobrireu obres d’artistes com Joaquim Vayreda i Leonci Quera i col·leccions com la dels cartells modernistes de Cigarrillos Paris!

Per tant, si teniu ganes de visitar el Museu d’una manera diferent i engrescadora pels més menuts, teniu una activitat infantil i cultural que us està esperant!!!

QUADERN D’ACTIVITATS INFANTILS

SABER-NE MÉS

Si els vostres menuts tenen d’entre 7 i 12 anys i la vostra intenció és visitar el Museu de la Garrotxa, demaneu el quadern d’activitats infantils del Museu!

Activitat com Sopes de lletres, buscar les diferències i preguntes que busquen respostes perquè els més petits les resolguin a mesura que aneu passant per les diferents sales del Museu, són algunes de les activitats del quadern!

El quadern està disponible en català, castellà, anglès i francès, és gratuït i a més els adults podreu disposar d’un quadern de solucions dels jocs i altres propostes d’activitats per fer amb els infants durant la visita al Museu.

Què és el que més agrada als petits Garrotxins del Museu de la Garrotxa?

* FOTOS via WWW.MUSEUS.OLOT.CAT
Share Post
Written by

hola@descobreixolot.cat

Un blog amb les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!