Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

Museu de la Garrotxa: 2 activitats familiars per fer amb nens

QUÈ ÉS EL MUSEU DE LA GARROTXA

Aquest museu està farcit d’història i d’històries amagades esperant ser trobades per petit@s curios@s. Us proposem 2 maneres de gaudir del Museu de la Garrotxa en família, a través de les activitats infantils que tenen preparades!

Està ubicat a l’Hospici (la casa dels Gegants d’Olot) i hi trobareu un recorregut per l’art i els artistes garrotxins al llarg de la història. Visitar aquest museu amb nens serà com una bona classe magistral d’història, art i cultura.

El Museu compta amb 5 àmbits i us transportarà en el temps meravellant-vos als grans i fomentant la curiositat en els més petits! Pels nois de 7 a 12 anys hi ha un quadern d’activitats disponible per fer la visita més amena i lúdica, resolent enigmes i buscant les respostes enmig del Museu.

Esteu a punt? Som-hi!

ELS RACONS FAMILIARS

SABER-NE MÉS

Si teniu ganes de visitar el Museu de la Garrotxa d’una manera diferent i engrescadora pels més menuts, trobareu els racons familiars al llarg del Museu! Es tracta de racons de joc, descoberta i aprenentatge per poder viure l’art de més a prop.

Al llarg dels racons familiars, descobrireu obres d’artistes com Joaquim Vayreda i Leonci Quera i col·leccions com la dels cartells modernistes de Cigarrillos Paris (gener 2019).

QUADERN D’ACTIVITATS INFANTILS

SABER-NE MÉS

Si visiteu el Museu amb nens que tenen entre 7 i 12 anys, demaneu el quadern d’activitats infantils del Museu a l’inici de la visita.

Hi trobareu activitats com: sopes de lletres, buscar les diferències i preguntes que busquen respostes perquè els més petits les resolguin a mesura que aneu passant per les diferents sales del Museu. I aquestes són només algunes de les activitats del quadern…!

El quadern està disponible en català, castellà, anglès i francès, és gratuït i a més els adults podreu disposar d’un quadern de solucions dels jocs i altres propostes d’activitats per fer amb els infants durant la visita al Museu.

Què és el que més agrada als petits Garrotxins del Museu de la Garrotxa?

* FOTOS via WWW.MUSEUS.OLOT.CAT
Share Post