Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW | @
 

4 propostes per viure un estiu romàntic a Olot

Olot té bonics racons romàntics per escapar-se del bullici estiuenc. Racons per a conversar tranquil·lament i a més gaudir d’un entorn privilegiat.

PASSEJOS INFINITS!

Caminar per passejos ombrívols, sota arbres majestuosos, és una bona opció per començar una preciosa conversa: el Passeig de Barcelona , al cor de la ciutat, és el primer passeig monumental en el qual podem iniciar el nostre particular festeig.

Si creuem pel Pont de Ferro sobre el riu Fluvià, farem un passeig que segur que no ens deixa indiferent. Ens portarà pel Passeig de Sant Roc fins a les fonts que porten el mateix nom: monumental, ombrívol, reservat de les mirades i tan llarg com la conversa ho permeti.

El Passeig del Firal i del Firalet també són ideals pel festeig. El primer per prendre un refresc o un gelat tot parlant i, el segon per passejar amb una llum molt suau sobre terra basàltic.

  PASSEIG DE BARCELONA   PASSEIG DE SANT ROC    EL FIRAL    EL FIRALET

RACONS ROMÀNTICS

Els bancs sempre conviden a seure i deixar passar les hores. En trobarem una bona colla al llarg del riu Fluvià, pensats per escoltar el xiuxiueig del riu mentre baixa lentament o bé els ocells que tot el dia refilen pels seus marges. El tram del riu més romàntic és el que trobem entre el Pont de Colom i el Pont de Can Russet, un tram ideal cap al capvespre i per anar-hi amb bona companyia.

D’altres racons els trobem dalt la serra de Batet. Podem pujar-hi a peu (antic camí vell d’Olot a Santa Pau senyalitzat amb les marques de la xarxa de senders Itinerànnia) o bé amb cotxe, i deixar-nos perdre pels prats i voltants de la parròquia de Santa Maria de Batet.

A més, a les nits dels divendres i dissabtes de juliol, l’Observatori de Batet de la Serra organitza “Nits de lluna plena” i “Mirant el cel” dues activitats d’estiu per observar la lluna amb un gran telescopi i caminar sota el clar de lluna o estirar-vos sota el cel estrellat observant constel·lacions

+ info i reserves
Oficina de Turisme d’Olot
T 972 26 01 41
turisme@olot.cat

  PONT DE COLOM   PONT DE CAN RUSSET    PARRÒQUIA DE SANTA MARIA BATET DE LA SERRA

MENJARS ROMÀNTICS

Menjar bo i amb bona companyia és un regal que no té preu!

I qui pot dir que ha sopat dalt d’un volcà? I si a més el sopar va acompanyat de música en viu? Aquesta és l’oferta cultural que ens proposa el Restaurant El Fortí. a dalt del volcà Montsacopa: “Concerts íntims al volcà Montsacopa” (per reservar podeu consultar www.entrapolis.cat).

Una altra opció gastronòmica, arquitecònica (obra dels arquitectes RCR) i romàntica és gaudir del Pavelló de Bany i dels prats del Tossols-Basil, sigui amb un pícnic estirats sobre la manta o gaudint els dijous d’estiu de l’arròs del restaurant Les Cols!

 

+ info
Activitats d’estiu La Cua del Drac

  PAVELLÓ DE BANY TOSSOLS – BASIL

FOTOS DE RECORD

Després de compartir un passeig, un menjar i una descoberta romàntica… què us sembla si us plasmeu amb un clic un instant que durarà tota la vida?p

Us proposem els que creiem que són els millors racons d’Olot per fer-vos la fotografia de record!

  PORXOS DE LA PLAÇA CLARÀ
  PLAÇA DEL TORÍN
  ESCALES DE SANT PERE MÀRTIR
  ESCALES DE SANT ESTEVE
  LA FONT DEL RACÒ DEL CARRER DELS SASTRES
  EL PONT DE SANTA MAGDALENA L ‘ESCULTURA DE LLUM DE DOMÈNEC FIRA
  EL JARDÍ VERTICAL DEL MERCAT D’OLOT
  LA PLAÇA ESTRELLA
  LA MOIXINA
  EL CAMÍ DEL TRIAI

Si pugeu les fotografies a Instagram, etiqueteu-nos! Ens encantarà veure-us i compartir-vos a les nostres xarxes!

@descobreixolot  | #Descobreixolot

Share Post
Written by

turisme@olot.cat

Oficina municipal d’atenció al visitant