Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW | @
 

4 restaurants amb terrassa al centre d’Olot

Terrasses per gaudir de la gastronomia a l’aire lliure a Olot.

EUROPA CAFÈ RESTAURANT

PLAÇA MAJOR D'OLOT

Situat al bell mig d’Olot, el Cafè Europa, un restaurant que destaca per la seva cuina de mercat amb producte local, us espera amb una terrassa excel·lent a la plaça Major.

Ubicat en un dels llocs més cèntrics d’Olot aquest restaurant, amb un llarg recorregut, ofereix una gran varietat de plats a escollir, tant a la carta com en el menú. La bona decoració de la terrassa, el fil musical que sona de fons i el bon tracte als clients us faran passar una estona molt agradable, tant si hi aneu amb la parella, els amics o amb la família!

Ah, la terrassa està condicionada en funció del moment de l’any, creant un espai obert a l’estiu i un de tancat a l’hivern, oferint-vos ambients acollidors que us aïllaran de les altes temperatures dels mesos d’estiu i de les baixes dels mesos de fred!

PLAÇA MAJOR, 1
OLOT
T 972 273 113
www.cafeeuropa.cat

RESTAURANT LA TINTORERIA

AL FIRAL D'OLOT

Situat a l’emblemàtic Firal, reformat recentment, davant una de les façanes modernistes més boniques de la ciutat i a tocar de l’església de Sant Esteve, a la seva terrassa podreu gaudir tant dels seus menús, com de la seva carta i tapes.

És un restaurant de cuina mediterrània i de mercat que té cura, tant en l’elaboració dels seus plats com en la presentació, fusionant modernitat i tradició.

Menjar a la seva terrassa és viure intensament Olot, especialment a les èpoques de bon temps. Ah, és ideal per anar-hi amb nens, perquè els vespres és un espai tancat a la circulació de vehicles i poden córrer lliurament pel passeig, tenint una font il·luminada i un parc a pocs metres.

PASSEIG ESCULTOR BLAY, 57
OLOT
T 972 28 04 30
Restaurant la Tintoreria

RESTAURANT LA CUINA DEL MERCAT

AL MERCAT D'OLOT

Al rovell de l’ou, al Mercat d’Olot! Envoltat de productes i productors, el Restaurant La Cuina del Mercat disposa de dues terrasses durant l’any, una d’exterior i una d’interior climatitzada on podreu degustar la seva cuina amb productes naturals i com no, de mercat.

El seu lema és: Del mercat als fogons!  Tenint tant bons veïns, qui va més lluny a buscar el producte?

Disposen de carta i d’un menú ben interessant que segur us sorprendrà. El tracte atent, el bon menjar i la ubicació de les seves terrasses us permetran conèixer Olot de ben a prop!

PLAÇA HOSPITAL, 5
OLOT
T 972 28 01 20
www.restaurantolot.cat

RESTAURANT LA QUINTA JUSTA

AL PASSEIG DE BARCELONA D'OLOT

Ubicat en una casa modernista d’Olot, el restaurant La Quinta Justa probablement disposa d’una de les terrasses més elegants d’Olot

Tradició i modernitat, combinen en la cuina d’aquest restaurant que forma part del col·lectiu Cuina Volcànica per sorprendre els millors paladars. Adoren els productes de proximitat i de mercat.

La terrassa és ideal pels migdies de primavera i tardor i els vespres d’estiu. Ah, i és una terrassa perfecte per una vetllada romàntica d’estiu en parella!!!

PASSEIG DE BARCELONA, 7
OLOT
T 972 27 12 09
wwww.laquintajusta.cat

Share Post
Written by

hola@descobreixolot.cat

Un blog amb les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!