Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
 

4 temples olotins de la xocolata

La xocolata la protagonista de la Pasqua!

Sabíeu que la xocolata antigament era moneda d’intercanvi pels maies i asteques? Actualment és ben diferent, és una de les millors maneres de seduir-nos, ja sigui menjant-nos-la en rajola, pastís o bombons!

I com que  menjar xocolata sempre és un plaer, i en determinades dates com per Pasqua esdevé la protagonista de la festa, us descobrim 4 xocolaters excepcionals d’Olot alhora que us proposem que us deixeu seduïr amb l’art de cadascun d’ells… d’una manera ben particular i única!

GLUKI

ECOLÒGICA I SENSE GLUTEN, XOCOLATA EN ESSÈNCIA PURA

Amb més de 100 anys d’història, no deixen indiferent a ningú que tasta els seus bombons! Es diferencien pels seus valors, que s’assaboreixen a través dels bombons i les rajoles de xocolata.

La seva filosofia es basa en una producció de qualitat, sense conservants ni gluten, utilitzant fórmules artesanals que respecten la natura, donant com a resultat una xocolata ecològica excepcional.

MÉS INFO I BOTIGA ONLINE

   

FERRER XOCOLATA

DOLÇOS SOMNIS FETS REALITAT

A part de la seva xocolata, a Can Ferrer t’enamoraràs de tot el món que l’envolta, l’originalitat i creativitat no només la mostra a través dels bombons i la seva pròpia xocolata (la 1907), sinó també a l’espai on treballa, la botiga i obrador són un somni fet realitat pels amants de la xocolata i d’en Willy Wonka. Una façana que representa una rajola de xocolata, sostres de xocolata fosa i la vitrina de bombons tractats com joies de museu… fan de Xocolata Ferrer una visita imprescindible pels amants d’aquest producte!

Un espai que cada any ens sorprèn amb unes mones del tot creatives… aquest any, ha fet un parc d’atraccions!

MÉS INFO

CACAU PASTISSERIA

POETA, XOCOLATER I ACTIVISTA

A part de ser un artista de la poesia i la xocolata, el Cacau es caracteritza també per la seva implicació social a través de la xocolata com la venda del torró solidari dels Xuclis durant el Nadal o la famosa “trencada de la mona” que anualment es porta a terme a la plaça Major d’Olot per aquells que no tenen padrins: una gran escultura de xocolata perquè ningú es quedi sense mona el dilluns de Pasqua!

Aquest any ja serà la seva onzena edició i ha creat una figura de 130 kg que representa l’Associació dels Xuklis, la casa per nens i adolescents que pateixen càncer.

MÉS INFO

CAN CALLÍS

XOCOLATA I MACARONS AMB UNA LLARGA HISTÒRIA

Can Callís és la pastisseria més antiga d’Olot i possiblement també de les comarques gironines. Des del 1816, més de 200 anys exercint de pastissers i xocolaters. La seva llarga tradició els ha convertit en uns artesans únics de la xocolata i els macarons.

MÉS INFO

Share Post
Written by

hola@descobreixolot.cat

Un blog amb les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!