Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

Restaurants a Olot amb menú diari

Voleu saber quins són els restaurants a Olot amb menú diari? Estem segurs que amb l’assortit de menús diaris que ofereixen els restaurants d’Olot us serà fàcil decidir no cuinar i anar-hi a dinar!

Un gran ventall de possibilitats, aptes per tots els gustos i butxaques, us esperen als restaurants d’Olot. I alguns d’ells tenen terrassa!

Hi trobareu des de menús diaris de cuina volcànica, que us faran trencar amb la rutina d’un dia de treball, a menús degustació, que us faran tocar el cel a menús de temporada, que us permetran descobrir els sabors de cada estació i també, menús cap de setmana!

RESTAURANTS D’OLOT AMB MENÚS DE PRIMERA

Si el que voleu és degustar un menú diari de primera, amb el segell de cuina volcànica, podeu fer-ho al Restaurant la Moixina, al Restaurant la Quinta Justa o al restaurant hostal dels Ossos.

Si voleu un menú fresc i atrevit on cada setmana podreu degustar noves creacions culinàries, heu d’anar al restaurant Cafè Europa!

Escolliu el restaurant amb menú que escolliu, a Olot, esteu en bones mans! Darrera els fogons de cada cuina hi ha cuiners i cuineres que els apasiona el bon menjar i això, es nota a tots i cadascun dels plats dels restaurants d’Olot!

OBSERVACIÓ IMPORTANT!

Recomanem confirmar amb el restaurant el preu del menú.

Share Post