Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

Una excursió pel volcà Montsacopa

Foto via IG @conniesimioni

Pujar al volcà Montsacopa del centre d’Olot i passejar i córrer pel seu cràter, és una excursió amb nens ideal per fer a Olot! Tant si sou d’Olot com si esteu de passada i voleu descobrir les visites més importants d’Olot, us recomanem que feu aquesta excursió al Montsacopa, sigui l’època de l’any que sigui!

Si hi pugeu a la tardor, una de les estacions més bucòliques i romàntiques de l’any, podreu gaudir a més dels fascinants colors de la natura que l’envolten:

  • El blanc, el dels Pirineus nevats. 
  • Els ocres, dels boscos del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i també, els del Puigsacalm! 
  • Els verds, que no falten mai en els paisatges Olotins i Garrotxins. 
  • Els blaus i vermells del cel de tardor, a primera i última hora del dia.

Siguin doncs els colors de la tardor una bona excusa per descobrir Olot i pujar al volcà!

Un cop dalt, estem segurs que no us podreu resistir en contemplar la seva bellesa, en observar des del seu mirador, un dels millors d’Olot, la naturalesa que l’envolta i en palpar la seva història, des del capdamunt de les Torres Carlines.

El volcà Montsacopa és un indret de calma i tranquil·litat on desconnectar, carregar piles i… on fer un mos! A El Fortí del Montsacopa, un bar – restaurant tranquil, càlid i integrat totalment en l’entorn que l’envolta, hi podreu des d’esmorzar fins a sopar, en funció dels dies i èpoques de l’any, degustant plats de temporada amb bolets i d’altres delícies típiques de la zona. Un bon moment per aturar-vos a després de la vostra caminada.

I si a més, sou curiosos de mena i voleu conèixer tots els detalls de l’origen del volcà Montsacopa:

Share Post