Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

Els millors llocs on gaudir de la neu a Olot

A Olot ens hi neva sovint, per això, us fem saber quins són els millors llocs on gaudir de la neu a Olot i algunes idees per tenir en compte, la propera vegada que torni a nevar!

El recull d’imatges que fem és una selecció de les vostres millors fotografies que heu penjat a Instagram del temporal Filomena, al seu pas per la ciutat dels volcans!

Unes fotos que capten uns paisatges bucòlics que transmeten calma i que plasmen la il·lusió del dia en què ens despertem i veiem que Olot se’ns ha vestit de blanc! I és quan neva quan ens surt l’infant que tots portem dins i agafem, juntament amb els petits de la casa, les botes i roba de neu i sortim a gaudir, amb una altra mirada, dels nostres paisatges quotidians!

Qui no es queda meravellat com la primera vegada en veure la blancor que tenyeix els prats, carrers, volcans i muntanyes que ens envolten quan neva?

Els millors llocs i les millors idees per gaudir de la neu a Olot

El centre d’Olot

El centre d’Olot, vestit de blanc, és espectacular!

Des del Torín fins a la plaça Major. Del passeig de Barcelona al carrer de Sant Rafel.

Batet de la Serra

L’altitplà de Batet és un dels llocs on millor podreu gaudir de les panoràmiques nevades! A més de trobar-hi grans tous de neu i baixades increïbles per anar en trineu!

La Moixina

Si normalment passejar pels aiguamoixos de la Moixina ja ens captiva, us imagineu passejar-hi quan tot està nevat? Només sentireu l’aigua com brolla, els ocells com canten i la neu dels arbres quan cau, mica en mica.

Passejar per la Moixina quan tot està nevat és una experiència única on hi trobareu calma, tranquil·litat i presència absoluta!

Les Tries

Darrera les fonts de Les Tries, als peu de Batet, els grans prats que hi ha us esperen ben coberts de neu! I al riu, els ànecs com sempre neden traquils, mentre els infants sorpresos es pregunten si no tenen fred!

Si teniu ganes d’agafar el trineu, aquest és un bon lloc, ja que gràcies al bac d’aquesta zona, la neu…. dura i dura i dura i dura i dura…!

El Parc Nou

Els jardins del Parc Nou són ideals si el que voleu és trepitjar neu, fer ninots de neu i escoltar el silenci (que quan hi ha neu, el silenci sembla magnificar-se!)

Romàntic, pacient i elegant aquest parc nevat us tornarà a enamorar. Ideal per redescobrir un espai ben conegut a través d’un altre paisatge i una altra mirada!

Sant Roc

Si el que busqueu és el perfecte paisatge hivernal de postal, aquest és vostre lloc!

El pont de Sant Roc, la resclosa del molí, els tossols Basil o el passeig de plataners són imatges que si us agrada fotografia, haureu de capturar!

El volcà Montsacopa

Qui no ha pujat al volcà quan neva a veure els millors paisatges d’Olot?

Pujar al volcà per les escales en família és tota una experiència i un cop dalt el cràter es pot convertir en una baixa en trineu espectacular! 😉

Ara que ja sabeu quins són els millors llocs on gaudir de la neu a Olot expliqueu-nos, quins seran els llocs que no deixareu d’anar la pròxima nevada que faci a Olot?

Si voleu, podeu fer-nos arribar les vostres fotografies del Filomena a hola@descobreixolot.cat indicant-nos el vostre nom i lloc de la fotografia i les inclourem en aquest article!

Share Post