Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

3 productes artesans de la Garrotxa per compartir

Si vols productes artesans fets a la Garrotxa, d’alta qualitat i per compartir a taula, estàs al lloc idoni!

Aquestes són tres delicioses recomanacions de gran artesans alimentaris de la comarca perquè gaudeixis a la taula. 

SANTA PAU ALE WORKS

Al Santa Pau, al mateix Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, trobaràs la Santa Pau Ale Works, elaboradors de cervesa artesanal i rústica, feta amb tècniques tradicionals i amb el màxim de productes naturals per ser més respectuosos amb el medi ambient. 

També realitzen tastos per grups a Can Masnou, a l’aire lliure on canalla i gossos també són benvinguts. 

CACAU PASTISSERIA

Pels amants de la xocolata, ben bé al centre d’Olot teniu el Cacau, una botiga on s’elabora artesanalment tota mena de pastisseria d’autor. 

S’especialitzen en el treball amb xocolata, bombons, pastes, pastissos, mones, torrons, escultures… tot el que puguis imaginar en pastisseria d’autor i més, amb xocolata o sense, ho trobaràs al Cacau, tots els paladars sortiran satisfets.

MEL LA CALMA

Als mercats del dilluns d’Olot podràs trobar en Kilian i la Isabel, dos emprenedors artesans que fa deu anys van decidir aventurar-se en el món de l’alimentació agroecològica, aconseguint mel de forma totalment sostenible de la Garrotxa i distribuir-la al mercat local. 

A més de mel, també fan pròpolis i cera. La gràcia dels seus productes és precisament la recollida artesanal, ja que en cada moment la mel tindrà un gust i textura diferent. Tota la mel de La Calma és de flors garrotxines. 

Esperem que amb aquestes propostes, pugueu regalar fantàstiques joies artesanals creades a la Garrotxa. Els artesans locals estaran més que encantats d’atendre-us per crear el regal perfecte per vosaltres. 

La Iera trobaràs més informació sobre Artesania, Art i Disseny de proximitat, on es recullen aquests i més artesans de la comarca.

Share Post