Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

3 productes artesans de la Garrotxa per compartir

Si vols productes artesans fets a la Garrotxa, d’alta qualitat i per compartir a taula, estàs al lloc idoni!

Aquestes són tres delicioses recomanacions de gran artesans alimentaris de la comarca perquè gaudeixis a la taula. 

BOSCUM EXTRACTES

Boscum Extractes elaboren extractes de bolets medicinals de manera artesanal i respectuosa. La seva missió és apropar el poder preventiu i transformador d’aquests éssers resilients a la salut de les persones. Els bolets medicinals són una font natural de beneficis per a la salut, i Boscum Extractes s’assegura de mantenir la seva integritat i potència en el procés d’elaboració dels extractes.

CACAU PASTISSERIA

Pels amants de la xocolata, ben bé al centre d’Olot teniu el Cacau, una botiga on s’elabora artesanalment tota mena de pastisseria d’autor. 

S’especialitzen en el treball amb xocolata, bombons, pastes, pastissos, mones, torrons, escultures… tot el que puguis imaginar en pastisseria d’autor i més, amb xocolata o sense, ho trobaràs al Cacau, tots els paladars sortiran satisfets.

MEL LA CALMA

Als mercats del dilluns d’Olot podràs trobar en Kilian i la Isabel, dos emprenedors artesans que fa deu anys van decidir aventurar-se en el món de l’alimentació agroecològica, aconseguint mel de forma totalment sostenible de la Garrotxa i distribuir-la al mercat local. 

A més de mel, també fan pròpolis i cera. La gràcia dels seus productes és precisament la recollida artesanal, ja que en cada moment la mel tindrà un gust i textura diferent. Tota la mel de La Calma és de flors garrotxines. 

Esperem que amb aquestes propostes, pugueu regalar fantàstiques joies artesanals creades a la Garrotxa. Els artesans locals estaran més que encantats d’atendre-us per crear el regal perfecte per vosaltres. 

La Iera trobaràs més informació sobre Artesania, Art i Disseny de proximitat, on es recullen aquests i més artesans de la comarca.

Share Post