Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

On pots trobar les millors joies artesanals de la Garrotxa

Si voleu fer regals originals i de proximitat us portem un recull de marques de joies artesanals de la Garrotxa.

Aquests artesans fan el 100% de la seva producció al nostre territori, alguns d’ells tenen botiga a Olot i altres fan peces per encàrrec. Coneguem-los amb més detall:

DOOS

DOOS es una marca de joies artesanals creada per Núria i Dani, amb seu a Santa Pau. En efecte a DOOS transmeten l’ànima més natural de la Garrotxa a través de les seves joies. Representen aquella part de nosaltres que està més lligada a la terra. 

Ho aconsegueixen incorporant la fusta en totes les seves peces de joieria artesanal, gràcies a la qual aconsegueixen aquesta connexió que moltes persones busquen amb la natura amb tot el que fan i compren. 

Aquests són els seus punts de venda actuals

MARIONA PIRIS

Mariona és d’origen menorquí, però porta vivint a la Garrotxa molts anys. S’ha guanyat un lloc dintre dels artesans de la comarca gràcies a les seves creacions i els seus tallers. 

A la Mariona li enamora la natura que envolta Olot i així ho demostra en les seves peces de joieria, fent joies inspirades en les fulles del nostre territori. Al seu Instagram pots veure com s’inspira i pots conèixer algunes de les seves peces.

MERCÈFERRÉ JOIES

Mercè Ferré és una joiera d’autora que experimenta amb els esmalts al foc i les diferents temperatures de cocció per crear peces úniques i amb caràcter. La seva passió per la creació de joies es reflecteix en cada una de les seves peces, que són autèntiques obres d’art. Cada peça és única i està dissenyada per destacar la bellesa natural dels materials que utilitza. Les seves joies són una expressió de la seva creativitat i passió per la joieria, i són apreciades per aquells que busquen peces úniques i amb personalitat.

GEMMESTERRA

Darrera Gemmesterra hi trobem la Montse Bagué, una artesana, joiera i lapidaria apassionada dels minerals. La seva formació en joieria li ha permès desenvolupar les seves habilitats en la talla de gemmes en forma de cobaixó, facetat i també “carving” o llavorat. A Gemmesterra, només tallen materials naturals, no tractats ni sintètics.

Esperem que amb aquestes propostes, pugueu regalar fantàstiques joies artesanals creades a la Garrotxa. Els artesans locals estaran més que encantats d’atendre-us per crear el regal perfecte per vosaltres. 

La Iera trobaràs més informació sobre Artesania, Art i Disseny de proximitat, on es recullen aquests i més artesans de la comarca.

Share Post