Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

On pots trobar les millors joies artesanals de la Garrotxa

Si voleu fer regals originals i de proximitat us portem un recull de marques de joies artesanals de la Garrotxa.

Aquests artesans fan el 100% de la seva producció al nostre territori, alguns d’ells tenen botiga a Olot i altres fan peces per encàrrec. Coneguem-los amb més detall:

DOOS

DOOS es una marca de joies artesanals creada per Núria i Dani, amb seu a Santa Pau. En efecte a DOOS transmeten l’ànima més natural de la Garrotxa a través de les seves joies. Representen aquella part de nosaltres que està més lligada a la terra. 

Ho aconsegueixen incorporant la fusta en totes les seves peces de joieria artesanal, gràcies a la qual aconsegueixen aquesta connexió que moltes persones busquen amb la natura amb tot el que fan i compren. 

Aquests són els seus punts de venda actuals

MARIONA PIRIS

Mariona és d’origen menorquí, però porta vivint a la Garrotxa molts anys. S’ha guanyat un lloc dintre dels artesans de la comarca gràcies a les seves creacions i els seus tallers. 

A la Mariona li enamora la natura que envolta Olot i així ho demostra en les seves peces de joieria, fent joies inspirades en les fulles del nostre territori. Al seu Instagram pots veure com s’inspira i pots conèixer algunes de les seves peces.

EDA GALLERY

Eda és la marca de joies creada per l’Aurora, que també fa joies totalment personalitzades per encàrrec, que pots dissenyar juntament amb ella. 

I Eda Gallery és la seva botiga-taller, situat a Casa Massias, on trobaràs joies originals de molts artesans diferents i art original de vàries disciplines. I cada tres o quatre mesos nous creadors i obres. Per no perdre’t res visita la seva web, on també hi ha botiga en línia.

NUSART

Les joies artesanals de Nusart estan fetes amb una combinació de materials tèxtils, tècnica de macramé i pedres semiprecioses. La Txell utilitza metres i metres de fils i llana de diferents colors, i nuant-los crea les seves joies. 

També fa peces de roba i complements, treballats amb molta cura amb el seu teler de bastidors. I productes per decorar les llars, com cortines o miralls. Pots veure més informació al seu Instagram.

Esperem que amb aquestes propostes, pugueu regalar fantàstiques joies artesanals creades a la Garrotxa. Els artesans locals estaran més que encantats d’atendre-us per crear el regal perfecte per vosaltres. 

La Iera trobaràs més informació sobre Artesania, Art i Disseny de proximitat, on es recullen aquests i més artesans de la comarca.

Share Post