Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

4 Idees de regals originals “made in” Olot

 4 idees de regals originals, que podràs trobar sense moure’t d’Olot, fetes per artesans de la nostra comarca!

ÒRIA COSMÈTICA

L’Òria crea productes fito-cosmètics amb elements naturals de la mateixa Fageda d’En Jordà, al seu negoci Òria Cosmètica. Amb ells, procura ajudar en la cura del cos i ànima de les persones, ajudant-se de les propietats i virtuts de l’aromateràpia. 

Els productes de l’Òria tenen l’essència de les nostres plantes autòctones, i prenen forma d’olis essencials, cremes corporals, xampús, condicionadors sòlids i molt més!

GABRIELA

La passió per teixir fibres vegetals ha passat de ser una afició a una manera de viure. M’agrada treballar amb les mans. Estimo la cistelleria, amb ella em comprometo amb el nostre entorn, la cultura popular i l’ecologia.

MARIA BUSQUETS

L’argila li dona formes, colors, textures, volums infinits… Amb ella també, crea motlles per donar forma al vidre. La Maria, combona la realització de peces per encàrrec en l’àmbit gastronòmic amb els tallers que imparteix per a infants i adults.

Ceràmica i vitrofusió: dos mons creatius, artesans i fascinants! @Maria_bu_bu

BEGO SHOES

Les sandàlies i els accessoris que dissenya la Bego estan tenyits i estampats amb plantes o restes d’aliments. Dissenya les sabates com ho fa la natura, amb respecte pel planeta i harmonia per als sentits.

Podeu veure les seves creacions a @begoshoes

Què t’han semblat les nostres recomanacions d’idees de regals originals fets per artesans d’Olot?

La Iera trobaràs més informació sobre Artesania, Art i Disseny de proximitat, on es recullen aquests i més artesans de la comarca.

Share Post