Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

4 Idees de regals originals “made in” Olot

 4 idees de regals originals, que podràs trobar sense moure’t d’Olot, fetes per artesans de la nostra comarca!

ÒRIA COSMÈTICA

L’Òria crea productes fito-cosmètics amb elements naturals de la mateixa Fageda d’En Jordà, al seu negoci Òria Cosmètica. Amb ells, procura ajudar en la cura del cos i ànima de les persones, ajudant-se de les propietats i virtuts de l’aromateràpia. 

Els productes de l’Òria tenen l’essència de les nostres plantes autòctones, i prenen forma d’olis essencials, cremes corporals, xampús, condicionadors sòlids i molt més!

TALLER 1/30

El Taller 1/30 és un taller de serigrafia format per la Georgina i l’Oriol. Que realitzen tota mena d’estampacions úniques i fetes a mà sobre fusta, teixit o paper amb tintes a l’aigua, que respecten el medi ambient.

A més dels seus productes ja fets o encàrrecs personalitzats, fan cursos de formació i experiències relacionades amb la serigrafia. Sens dubte, un regal ideal pels més creatius.

ATELIER DE FABRIC’S SOUL

La Bibi és biòloga, però la seva veritable passió és la costura i per això va obrir l’Atelier de Fabric’s Soul, un petit espai que serveix a la vegada de botiga i taller on els visitants poden aprendre a cosir, brodar a mà o inclús comprar teles a metres, si volen fer les seves pròpies peces. 

Visiteu l’Atelier de la Bibi aquest Nadal i hi trobareu una gran quantitat de possibilitats per regalar als vostres. 

CHAPEAUX

En Carles Martí Chapeaux, és un apassionat de la seva artesania i s’ha dedicat a fer barrets des de fa molts anys. Posa en pràctica mètodes i eines tradicionals de l’ofici, per crear barrets que avui en dia ja no es solen veure. 

En Carles és un artesà que pot fer qualsevol barret que li demanis, ja sigui de feltre, palla, cuir o teixit.

Què t’han semblat les nostres recomanacions d’idees de regals originals fets per artesans d’Olot?

La Iera trobaràs més informació sobre Artesania, Art i Disseny de proximitat, on es recullen aquests i més artesans de la comarca.

Share Post