Les millors propostes per descobrir la ciutat dels volcans, Olot!
IG | FB | TW
 

Dissenyadors de moda i decoració de la Garrotxa

Encara que fa molts anys que les empreses dedicades al tèxtil van marxar d’Olot per treballar a l’estranger, antigament aquesta ciutat va ser un gran focus de la indústria tèxtil al país. Tot i això, hi va haver una cosa que no va marxar mai: La passió per l’ofici. 

Així ho demostren els nostres artesans i dissenyadors de moda, que no deixen de crear i sorprendre’ns. Et recomanem que aquest Nadal els hi donis una oportunitat, ja que consumir marques de proximitat ens ajudarà en la nostra economia circular. 

Aquests són els 7 millors projectes garrotxins de moda i decoració que trobaràs a Olot.

CARLOTA RODRÍGUEZ

La Carlota Rodríguez és una artesana de moda, que imparteix classes a l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot. Participa com a autora en fires i altres esdeveniments.
A la Carlota l’apassiona col·laborar amb altres artistes i artesans de la zona per crear peces i complements de tota classe. Aviat podràs visitar la seva nova botiga-taller a l’antiga Llibreria Sala.

dissenyadors de moda i decoració

JUDIT SUBIRANA

Fa vuit anys va obrir 3d7 Costura darrere del Cor de Maria. La Judit és modista, patronista i economista, li pots encarregar qualsevol mena de roba a mida. I ven peces de roba úniques, amb disseny personalitzat.
També fa classes de costura i patronatge, perquè altres puguin aprendre a fer-se la seva pròpia roba artesana.

ZURY VIERA

La Zury crea bosses que obren portes, bosses reversibles fetes amb molta cura pel detall, totes amb el toc únic d’una clau vintage, amb la intenció de convidar a pensar en totes les portes que estan per arribar.
La seva marca es diu Des.de.ca.sa i pots comprar les seves bosses aquí.

ANNA HERRERO

L’Anna, de Verd degris es dedica a la restauració de mobles i obres d’art, també a la tapisseria i la creació d’elements per la llar. L’Anna vol ajudar a recuperar les tècniques artesanals i artístiques que s’estan perdent, a través del treball i la creació.
Pots trobar a l’Anna al seu taller-botiga centre d’Olot, al carrer Carnisseries núm. 6.

SANDRA REYES

La Sandra de “Gimlé” transforma mobles donant-els-hi una nova imatge, senzilla i càlida, i una nova vida útil conservant sempre la seva essència. També fa decoració sobre fusta amb pintures a l’aigua, aplicant diferents tècniques decoratives. El seu eslògan es “Allarga la vida als teus mobles”.

LIDIA PLA

La Lidia Pla fa objectes de ceràmica de tot tipus, tasses, plats, gerros… que pinta a mà una a una amb esmalts, o decora amb tècniques tan especials com el Rakú. 

La seva filosofia es el gaudir d’allò fet per un mateix. La podeu trobar al Taller d’en Giny.  

FRANCESCA de Terraentremans

La Francesca de Terraentremans dedica tota l’atenció del món a les seves peces de ceràmica, ella afirma que és el que li dóna sentit a la seva vida. És una disciplina que l’apassiona i sens dubte això es fa notar en totes les seves creacions, realitzades amb molt de tacte. 

¿Vols saber més sobre els dissenyadors de moda i artesans de la Garrotxa?

La Iera trobaràs més informació sobre Artesania, Art i Disseny de proximitat, on es recullen aquests i més artesans de la comarca.

Share Post