_
On menjar els millors arrossos d’Olot
Arròs caldós de ceps, espardenyes i gambes
El secret d’aquest arròs n’és el seu sofregit de, ni més ni menys, 6 hores!!!! Sí, sí… 6 hores coent-se a foc lent, fent xup-xup i amb un fumet de peixos de roca!
Us proposem que tanqueu els ulls i us imagineu com, pacientment, el van cuinant. Podeu veure com van fent la marca de l’arròs? I que oloreu ja l’aroma que se’n desprèn?
Fet amb arròs de Pals, gamba vermella, espardenya i ceps, aquest arròs és tota una experiència gastronòmica!!!
Arròs de
cabra de mar
“El nostre arròs de cabra de mar és un arròs que ens acosta al mediterrani, amb tot el seu gust a marisc i el seu arròs de Pals. Un arròs amb tota la seva potència, però un arròs català: un arròs caldós, amb tot el seu suc i tot el seu caldo, el qual ens fa viure moments amb un bon vi o una garnatxa blanca recordant aquell paisatge del nostre del mediterrani”.
Gerard Xifra – Xef La Quinta Justa
Arròs mixta
Fet amb arròs de Pals i a base d’un sofregit tradicional, l’arròs que trobareu al restaurant Hostal de Pagès és una paella de mar i muntanya!
És un plat que només trobareu en el menú dels dijous i que el podreu encarregar per emportar-vos-el a casa els caps de setmanes i festius!
Així doncs, vosaltres sereu dels que encarregareu per anar-la a menjar un dijous o per menjar-la a casa un cap de setmana?
Arròs de llamàntol
Ui amb els arrossos d’en Pau! La seva és la seva marca: un sofregit fet a base de bons productes, moltes hores i un secret que té molt ben guardat!!
I atenció amb l’arròs de llamàntol que amb crustaci tan gustós, al dente com ens el serveix i el sucós que és… estem segurs que desitjareu que no s’acabi mai el plat que tindreu al vostre davant!
Dir-vos que no el té sempre a la carta! Així que estigueu a tens quan li veieu i aprofiteu-ne l’ocasió!